• facebook icon
  • youtube icon
  • Instagram icon
 

Over Crusj

Algemeen

Je hebt zin om op vakantie te gaan, maar... met wie? Je vrienden zijn gesetteld of kunnen niet in de periode wanneer jij wil. Niet op vakantie gaan is natuurlijk geen optie voor je. Geen paniek, want in dat geval ben je bij Crusj aan het juiste adres!

Crusj organiseert nu al meerdere jaren mooie vakanties voor hoger opgeleide singles. Tijdens je vakantie met Crusj draait alles om Meeting Friends: je gaat alleen op vakantie, maar komt terug met een grotere vrienden/kennissen kring! Of misschien met een nieuwe liefde? Hoewel dit niet het doel van de vakantie is (en het absoluut geen dating-reizen zijn!), kunnen er natuurlijk altijd relaties ontstaan! En... de eerste Crusj baby's zijn inmiddels al geboren :-)

Bali, Curacao, Fuerteventura, Dubai, Algarve en Zakynthos zijn slechts een paar van onze bestemmingen. Onze professionele reisleiding kent deze locaties op haar duimpje en staat 24/7 voor je klaar zodat het je aan niks zal ontbreken.

Contact

Je kan voor al je vragen en/of opmerkingen via de mail contact met ons opnemen (emma@crusj.com). Binnen 24 uur krijg je antwoord.

Wil je liever telefonisch contact? Stuur ons dan een mail met jouw telefoonnummer en het tijdstip waarop je gebeld wilt worden. Wij nemen dan telefonisch contact met je op. Je kan ons ook tijdens kantooruren bellen op: 020-2600213.

De organisatie

Crusj wordt geleid door Emma Blanchard. Emma is van huis uit jurist en is in het toerisme begonnen als legal advisor bij touroperator First Choice Netherlands. Naast Crusj is Emma ook co-founder van Maris Life (eenoudervakanties).

Crusj heeft drie jaar op rij de Reisgraag Publieksprijs gewonnen voor Beste Singlereis Organisatie.

Zekerheid

De reizen van Crusj worden in samenwerking met Corendon Vliegvakanties georganiseerd.

Het is gegarandeerd veilig boeken want Crusj is aangesloten bij het VvKR en STO.

STO+VvKR


Onze gegevens

Crusj
Roelof Hartstraat 32-2
1071 VK Amsterdam

E-mail: emma@crusj.com
Bel ons op: 020-2600213

KvK: 51481014 Amsterdam
BTW-nummer: NL8500.42.434.B.01
IBAN:
NL21 INGB 0006 7972 08
BIC: INGBNL2Aemma organiseert de reizen van crusj
volg crusj op twitter
Contact Crusj