• facebook icon
  • youtube icon
  • Instagram icon
 

Over Crusj

Algemeen

Je hebt zin om op vakantie te gaan, maar... met wie? Je vrienden zijn gesetteld of kunnen niet in de periode wanneer jij wil. Niet op vakantie gaan is natuurlijk geen optie voor je. Geen paniek, want in dat geval ben je bij Crusj aan het juiste adres!

Crusj organiseert nu al meerdere jaren mooie vakanties voor hoger opgeleide singles. Tijdens je vakantie met Crusj draait alles om Meeting Friends: je gaat alleen op vakantie, maar komt terug met een grotere vrienden/kennissen kring! Of misschien met een nieuwe liefde? Hoewel dit niet het doel van de vakantie is (en het absoluut geen dating-reizen zijn!), kunnen er natuurlijk altijd relaties ontstaan! En... de eerste Crusj baby's zijn inmiddels al geboren :-)

Bali, Curacao, Fuerteventura, Dubai, Algarve en Zakynthos zijn slechts een paar van onze bestemmingen. Onze professionele reisleiding kent deze locaties op haar duimpje en staat 24/7 voor je klaar zodat het je aan niks zal ontbreken.

Contact

Je kan voor al je vragen en/of opmerkingen via de mail contact met ons opnemen (info@crusj.com). We beantwoorden je mailtje zo snel mogelijk!

Wil je liever telefonisch contact? Stuur ons dan een mail met jouw telefoonnummer en het tijdstip waarop je gebeld wilt worden. Wij nemen dan telefonisch contact met je op. Je kan ons ook tijdens kantooruren bellen op: 088-7070696.

Onze openingstijden zijn:

maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur

zaterdag en zondag van 12:00 tot 17:00 uur

Zekerheid

Crusj heeft vier jaar op rij de Reisgraag Publieksprijs gewonnen voor Beste Singlereis Organisatie, dus we kunnen je garanderen dat je een geweldige vakantie zult hebben.

De reizen van Crusj worden in samenwerking met Corendon Vliegvakanties georganiseerd, één van de grootste touroperators van Nederland.

Het is gegarandeerd veilig boeken want Crusj is aangesloten bij het VvKR en STO.

STO+VvKR

De organisatie

Emma BlanchardCrusj wordt geleid door Emma Blanchard. Emma is van huis uit jurist en is in het toerisme begonnen als legal advisor bij touroperator First Choice Netherlands (onderdeel van TUI).

Emma is ook co-founder van Maris Life (eenoudervakanties) en schrijft blogs voor Vakantieboulevard.

 

melissaNaast Emma is Melissa Haas werkzaam op kantoor. Melissa heeft de opleiding Management Toerisme gedaan en is daarna aan de slag gegaan op verschillende afdelingen bij touroperator Corendon.

Onze gegevens

Crusj
Singaporestraat 82
1175 RA Lijnden

E-mail: info@crusj.com
Bel ons op: 088-7070696
Whats-App ons op:
06-21651095

KvK: 51481014 Amsterdam
BTW-nummer: NL8500.42.434.B.01
IBAN:
NL21 INGB 0006 7972 08
BIC: INGBNL2A

volg crusj op twitter
Contact Crusj