Reizen

Reisleiders

Merel

Nikki

Angela

Charlotte

Sterre

Blogs

Top 5: de mooiste strandbestemmingen

28-01-2020

Je wilt graag op vakantie, maar weet niet welke strandvakantie je moet kiezen. Er zijn zoveel leuke bestemmingen en we snappen dat het steeds moeilijker wordt om een keuze te maken. Daarom geven wij onze top 5 van de mooiste en leukste strandbestemmingen! Cultuur snuiven, nieuwe en-/of onbekende gerechten proberen, locals ontmoeten, indrukwekkende landschappen ontdekken, een bruisend nachtleven en tot rust komen op de prachtigste witte parelstranden. Al deze ingrediënten zijn van belang voor een goede single vakantie. Als je van plan bent om binnenkort jouw singlereis te boeken, zouden wij één van deze zeker in overweging nemen.

Sardinië, Italië

Reisleidster Anouk aan het woord: waarom Zakynthos jouw hart zal stelen!

23-01-2020

Hi! Ik ben Anouk, 28 jaar, en ik heb drie jaar met veel plezier gewerkt als reisleidster voor Crusj. Mijn eerste seizoen heb ik allemaal verschillende singlereizen begeleid. Ik kon zo het vak leren kennen én allemaal verschillende landen bezoeken. Na het eerste seizoen werd mij gevraagd wat ik volgende zomer wilde gaan doen en welke bestemming mij het meeste aansprak. Elke bestemming had wel iets, maar Zakynthos had toch wel echt mijn hart gestolen. Waarom? Dat vertrel ik je graag in dit blog.

Het eiland is een combinatie van een gastvrije bevolking, gezellige drukte (maar ook veel rustige plekjes), de zon schijnt bijna altijd en daar kan je goed van genieten op het strand, op een boot of in een cabrio op zoek naar een leuke baaitje. Je zal versteld staan hoe groen het eiland is (zelfs in oktober!) en hoe blauw de zee is. Elke week was er weer ongeloof over de kleur van het water. En nee, het is echt niet gefotoshopt! Het aller-leukste van de boottochten vond ik om iedereen de mooie grotten te laten zien en de verraste reacties te horen van: 'Wauw, ik heb de halve wereld al gezien maar nog nooit zoiets prachtigs.' Tja, de blauwe glans die je dan aan het einde van de grot ziet, daar kan ik geen genoeg van krijgen.

Laat je niet verleiden: kijk uit voor datingfraude!

13-12-2019

Beste singles,

Wie kent het niet? De date die online helemaal de ware leek te zijn, bleek offline toch net iets minder leuk/knap/grappig/spraakzaam/etc te zijn. Om meteen van een catfish te spreken is wellicht overdreven, maar ik heb weleens een date gehad met iemand waarbij me dat gevoel toch lichtelijk bekroop.

Positive Awareness

25-01-2016

Zoals je misschien weet heb ik tot augustus op Lesbos gewoond. Een prachtig eiland met de aller blauwste zee, de beste tzatziki, lieve mensen en heel veel zon! Kortom: een droomplek!

Volg Crusj op