24-10-2017

Aftellen in de sneeuw

7 redenen waarom je Oud & Nieuw dit jaar eens anders moet vieren. 

‘Weet jij al wat je gaat doen met Oud & Nieuw?’ De afgelopen weken wordt deze vraag mij steeds vaker gesteld. Heb jij net als ik nog geen idee hoe je 2018 in gaat luiden en wil je Oud & Nieuw dit jaar nét even anders vieren? Dan raad ik je aan om met Crusj mee te gaan naar het prachtige bergdorpje Pinzolo in de Italiaanse Dolomieten! Laat je overhalen door deze zeven redenen!

 • Gegarandeerd feest!

  Heb je geen zin in moeilijk gedoe (welk feest, wie is de BOB, wie gaat er mee, etc)? Vier dan met een gezellige groep singles Oud & Nieuw in de sneeuw. De sfeer is relaxt en gemoedelijk, na het aftellen is er voldoende gelegenheid om in één van de gezellige bars te gaan dansen én in Italië hebben ze uiteraard heerlijke prosecco! Je weet dus zeker dat je een super avond zult hebben!

 • Geen ongemakkelijk moment om middernacht

  Ben je met niet-singles omsingeld om middernacht dan bestaat er een grote kans dat je de eerste minuten alleen met je glas doorbrengt. Met ongeveer 25 singles is die kans nihil en heb je om middernacht een super fijne groepshug!

 • Speciale band

  Doordat je al op dag twee van de wintersport het nieuwe jaar inluidt met de andere Crusj-vakantiegangers heb je direct een speciale band die je niet snel zal vergeten! Een beter begin van jouw singlereis is er niet!

 • Vuurwerk

  Ben je een vuurwerk fan? Dan kan je ook je hart ophalen in Pinzolo. Om middernacht vindt er een prachtige vuurwerkshow plaats. En met de witte bergen op de achtergrond ziet dit er werkelijk spectaculair uit!

 • Geen kater

  De frisse berglucht zal ervoor zorgen dat jouw kater als sneeuw voor de zon zal verdwijnen! Na de eerste piste en espresso ben je weer helemaal fris en fruitig!

 • Geen verplichte familiebezoekjes

  Niks dramatischer dan met een kater de verplichte familiebezoekjes af te leggen. Dit jaar zal je dus én geen kater hebben én jouw familie is op veilige afstand dus je kan (helaas) niet langs!

 • Heerlijk dineren

  Oud & Nieuw wordt in Italië met een uitgebreid diner gevierd. De chef zal er een heerlijk feestmaal van maken, dus dat wordt smullen!

Reden genoeg toch om mee te gaan? Hopelijk zien wij elkaar dit jaar in Pinzolo!

Meer informatie over deze reis en boeken vind je hier!

terug naar blog

Volg Crusj op