Thanksgiving actie

24-11-2022

Je bent van ons gewend dat we zo nu en dan een korting weg geven, maar dat gaan we deze keer nu eens niet doen.
Zoals je misschien weet is duurzaamheid een groot goed binnen Crusj. Zo proberen wij zoveel mogelijk de Co2 uitstoot van onze reizen te compenseren via Trees for all (lees er hier alles over).
In onze ogen is Black Friday een typisch fenomeen van de huidige consumptie maatschappij en daarom richten wij ons liever op Thanksgiving: dankbaarheidsdag!

Happy Thanksgiving

Wij zijn jou ontzettend dankbaar, want zonder jou zouden wij niet bestaan. En wist je dat we daardoor tal van nieuwe vriendschappen hebben gerealiseerd?
Als blijk van onze waardering naar jou hebben we iets heel speciaals, wij gaan maar liefst 50% korting (met een maximum van € 750,-)* op een reis naar keuze met vertrek tussen april en juni.

Hoe je kans maakt op deze mega korting?

Schrijf een blog, maak een post of een kort reisverhaal met jouw persoonlijke ervaring met Crusj en wat dit voor jou betekend heeft.
Ben je dankzij ons voor het eerst ‘alleen’ gaan reizen? En hoe ervaarde je dat? Heb je dankzij ons een vriendschap voor het leven gevonden? Of heb je misschien zelfs dankzij ons de liefde van je leven ontmoet? Natuurlijk kan een leuke bijpassende foto niet ontbreken.

De winnaar

Stuur je ervaring op vóór 31-12-2022 via info@crusj.com. De winnaar maken we op 6 januari 2023 bekend. Ben jij de winnaar, dan komt jouw verhaal bij ons op de website te staan (en wordt natuurlijk gepromoot op onze socials) en win je deze fantastische prijs.
Inspiratie opdoen? Lees hier onze eerdere reisverhalen. Ken je iemand die iets fantastisch heeft mee gemaakt dankzij ons, tag die dan onder dit bericht.

*Alle voorwaarden lees je hier