5 Must Sees voor jouw zomerse singlereis naar Mallorca

23-02-2024

Mallorca, het schitterende eiland in de Middellandse Zee, nodigt jou uit voor een onvergetelijke singlereis. Of je nu op zoek bent naar de warme zonnestralen, nieuwe vrienden tijdens single groepsreizen in juli of augustus, of simpelweg een adembenemende zomervakantie wilt beleven, Mallorca heeft voor ieder wat wils. Hier duiken we dieper in de 5 must sees die jouw singlereis op dit betoverende eiland compleet maken:

1. De Adembenemende Cuevas del Drach:

Begin je singlereis met een bezoek aan de Cuevas del Drach, oftewel de Drakengrotten. Onder de grond wacht een wereld van wonderen op je. Vaar over het ondergrondse meer terwijl de stalactieten boven je schitteren. De grotten worden compleet gemaakt met een prachtig muziekconcert.

2. Historisch Palma:

Geef je ogen de kost in Palma, de schilderachtige hoofdstad van Mallorca. Dwaal door de oude binnenstad met zijn smalle straatjes en ontdek de gotische pracht van de kathedraal La Seu. De lokale markten en bruisende atmosfeer maken van Palma een niet te missen bestemming.

3. De Iconische Serra de Tramuntana:

De natuurroepers onder ons moeten zeker de Serra de Tramuntana verkennen. Dit majestueuze gebergte biedt adembenemende panorama's, pittoreske dorpjes zoals Valldemossa en eindeloze wandelpaden die je diep laten doordringen in de ongerepte schoonheid van Mallorca.

4. Zonsondergang bij Cap de Formentor:

Rij tijdens je single reis het noordelijkste puntje van het eiland, Cap de Formentor, voor een onvergetelijke zonsondergang. Het uitzicht over de Middellandse Zee is schilderachtig en maakt dit een perfecte afsluiting van een dag vol ontdekkingen.

5. Relaxen op Cala Varques:

Ontsnap aan de drukte op het afgelegen strand van Cala Varques. Hier kun je genieten van kristalhelder water, zacht wit zand en een serene sfeer. Het is de ideale plek voor een ontspannen dag vol zonnebaden en zwemmen.

Dus, waar wacht je nog op? Laat Mallorca je betoveren tijdens jouw singlereis. Pak je koffer, sluit je aan bij de deze single reis, en ontdek de schatten van dit prachtige eiland!

Na dit blog nieuwsgierig geworden naar meer informatie over deze reis naar Mallorca? Klik dan hier.