Ontdek de wereld van wijn tijdens onze Singlereizen

25-03-2024

Ben jij een wijnliefhebber die houdt van avontuur en nieuwe ontmoetingen? Dan zijn singlereizen met een focus op lokale wijnen de perfecte manier om je passie te combineren met het verkennen van prachtige bestemmingen. Of je nu de voorkeur geeft aan groepsreizen of liever alleenstaande reizen maakt, er is een scala aan mogelijkheden die je de kans geven om de wereld van wijn op een unieke manier te ervaren.

Ibiza: Ibizkus – Proef de Magie van Mediterraanse Wijnen

Ibiza, een eiland dat bekend staat om zijn bruisende nachtleven en betoverende stranden, herbergt ook een schat aan lokale wijnen. Tijdens een singlereis naar Ibiza kun je deelnemen aan proeverijen bij Ibizkus, waar de lokale wijnen de ware essentie van het Middellandse Zeegebied vastleggen. Ontdek de unieke smaken die dit eiland te bieden heeft en deel je ervaringen met gelijkgestemde medereizigers.
Vele Crusjers gingen je voor en hebben lovende woorden gesproken over deze wijnproeverij, dus mis het niet.

Lanzarote: La Geria – Wijn in Kegelvormige Asgaten

Voor de alleenstaande reizigers is Lanzarote een bestemming die niet mag worden overgeslagen. Bij La Geria groeien de wijnstokken in kegelvormige asgaten, een unieke vorm van landbouw die je nergens anders zult vinden. Als onderdeel van een groepsreis kun je genieten van de prachtige omgeving terwijl je de heerlijke Malvasiawijn proeft, rechtstreeks van de lokale wijngaarden. Naar mijn mening een buitengewone ervaring.

Sicilië: Tenuta Gorghi Tondi – Een Siciliaanse Wijnbelevenis

Voor degenen die de voorkeur geven aan single reizen met een vleugje Italiaanse charme, biedt Sicilië een onvergetelijke ervaring bij Tenuta Gorghi Tondi. Verlies jezelf in de geuren en smaken van de Siciliaanse wijngaarden terwijl je geniet van de lokale wijnen die deze regio te bieden heeft. Een groepsreis naar Sicilië opent de deur naar een wereld van wijn die doordrenkt is met geschiedenis en traditie.

De mogelijkheden om de lokale wijnen van deze prachtige bestemmingen te ontdekken zijn eindeloos. Verrijk je wijnkennis terwijl je nieuwe vriendschappen sluit, geniet van overheerlijke lokale hapjes en ontdek de unieke smaken die elke bestemming te bieden heeft. Cheers!