Zorgeloos op singlereis met Crusj, ook in Coronatijd!

27-01-2021

Iets wat we tot een jaar geleden nog als vanzelfsprekend zagen is nu helemaal anders. Lekker dagdromen en met een gerust hart uitkijken naar je volgende singlevakantie met Crusj is er niet echt meer bij door alle restricties en maatregelen.

We snappen dat het in deze rare tijd heel erg spannend is om een nieuwe vakantie te boeken en daarom vind je hieronder een aantal redenen waarom je met een gerust hart gewoon jouw reis kunt boeken en alvast kunt genieten van de voorpret die dat met zich meebrengt. Want wie wil er niet dagdromen over exotische bestemmingen, het ontmoeten van nieuwe mensen, een lekker warm zonnetje, een duik in kristalhelder water en nog veel meer?!

1. Optie boeking!

Je hebt zin om te boeken, maar door Covid-19 durf je het niet helemaal aan? Neem dan een optie boeking op jouw favoriete reis! Met een optie boeking zit je namelijk nergens aan vast en hoef je ook geen aanbetaling te doen. Zo kan je rustig afwachten hoe de situatie in het land waar jij op vakantie wilt zich ontwikkelt. Ongeveer vier weken voor vertrek nemen we contact met je op en vragen we je of jij jouw optie definitief wilt maken. Zit de reis al eerder vol? Dan nemen we op dat moment contact met je op en dien je binnen een paar dagen te beslissen of jij jouw optie wilt verzilveren of toch wilt laten verlopen. Je bent dus verzekerd van een plekje, maar je zit helemaal nergens aan vast. Hoe relaxt is dat? Het is heel makkelijk om een optie te nemen. Je hoeft alleen een mailtje te sturen aan info@crusj.com met de volgende gegevens:
- Je voor- en achternaam volgens paspoort;
- Je geboortedatum;
- De reis die je in optie wilt zetten;
- Welk kamertype je wilt (alleen gebruik of op indeling).

2. Geld Terug Garantie

Ben je bang dat je straks met (nog) een reisvoucher komt te zitten omdat het reisadvies wordt aangepast of omdat er onvoldoende deelnemers zijn? Daar hoef je niet meer bang voor te zijn want wij bieden nu de Geld Terug Garantie aan. Wanneer het reisadvies wijzigt en wij daarom genoodzaakt zijn om jouw reis te annuleren, dan ontvang je direct jouw geld terug. Ook als het minimum aantal deelnemers niet behaald wordt en Crusj daarom een reis annuleert, ontvang je je geld terug. Zo kan je met een veilig en gerust gevoel jouw volgende vakantie bij Crusj boeken!
Alle info over onze Geld Terug Garantie vind je hier.

3. Repatriëring garantie

Aan het begin van de wereldwijde Covid-19 uitbraak hadden we een groep op Bali zitten. Alle terugvluchten werden geannuleerd en het was een logistieke nachtmerrie om iedereen terug naar Nederland te krijgen. Dit is ons uiteindelijk wel gelukt en wat waren we blij dat iedereen weer veilig terug in Nederland was.

Sindsdien bieden wij voor al onze reizen de Repatriëring Garantie aan! Wanneer het reisadvies tijdens jouw vakantie wijzigt en repatriëring nodig is, dan zullen wij altijd hulp en bijstand bieden. We zorgen ervoor dat je veilig thuiskomt.
Alle info over onze Repatriëring Garantie vind je hier.

4. SGR dekking

Crusj is aangesloten bij de SGR. De SGR-garantie houdt in dat jij als consument ervan verzekerd bent dat je jouw vooruitbetaalde reissom terug zult krijgen, indien wij door financieel onvermogen de reis niet kunnen uitvoeren. We gaan er uiteraard niet vanuit dat we ooit in deze situatie terecht zullen komen, maar voor jou is dit wel een hele fijne extra zekerheid. Door alle financiële verplichtingen die de SGR is aangegaan, is een publieksbijdrage helaas onvermijdelijk geworden. Voorbeelden van deze financiële verplichtingen zijn de garanties op vouchers, terugbetaling na 12 maanden in plaats van 14 dagen bij annulering van de reis, het voucherfonds en een toename van schaderisico’s. De heffing bedraagt € 5,- per persoon. Alle informatie vind je op www.sgr.nl.

5. Calamiteitenfonds

Een paar jaar geleden hebben we een aardbeving meegemaakt op Kos waardoor sommige reizen niet door konden gaan. Wij hebben ons toen direct aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen.

Deelname aan dit fonds houdt voor jou in dat wanneer je deelneemt aan een georganiseerde reis:
- Je (een deel van) jouw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren;
- Je de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij jou vervroegd moeten repatriëren.

Kijk voor meer informatie op www.calamiteitenfonds.nl.

6. Meeting Friends!

Het reizen met Crusj is verder onveranderd gebleven; wij bieden ondanks Covid-19 nog steeds de beste singlereizen op de leukste bestemmingen aan! Zomer 2020 hebben we honderden singles een super fijne vakantie bezorgd. En ons Meeting Friends concept heeft ervoor gezorgd dat er heel veel nieuwe vriendschappen zijn ontstaan!

Kortom: genoeg redenen om de knoop door te hakken en te beginnen met het dagdromen over die cocktail op het strand van Curaçao, het kabbelende water rondom de boot op één van onze zeilreizen of geniet van zon, zee en strand op één van onze andere relaxte singlereizen.

Mocht je nog vragen hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen via info@crusj.com of 085-0043015. We staan voor je klaar om al je reisvragen te beantwoorden!