Klachten

Crusj zet zich tot het uiterste in om jou een geweldige vakantie te bezorgen. We kunnen het ons haast niet voorstellen, maar het zou kunnen dat iets je tijdens jouw singlereis tegenvalt. Als jij ergens ontevreden over bent, meldt dit dan aan de Crusj begeleiding ter plaatse. Kan je niemand bereiken of wordt jouw klacht in jouw ogen niet goed opgelost, neem dan direct contact op met ons kantoor in Nederland. Je kunt ons bellen (085-0043015), appen (06-21651095) of mailen!

Je stelt ons hiermee in de gelegenheid de klacht op te lossen en jouw vakantie te veraangenamen. Als je na thuiskomst pas melding maakt van jouw klacht, kunnen wij helaas niets meer voor u betekenen en we willen er alles aan doen om je een fantastische singlereis te geven!

Mocht de klacht niet naar tevredenheid zijn opgelost, stuur ons dan, binnen twee maanden na afloop van de reis, een gemotiveerde klachtbrief per mail. Jouw melding wordt na ontvangst door ons in behandeling genomen en zal zo spoedig mogelijk worden beantwoord. Tijdens het hoogseizoen kan dit even duren. Wij trachten jouw klacht binnen 4 weken op te lossen.