Over Crusj

Algemeen

Je bent single en je hebt zin om op vakantie te gaan, maar met wie? Je vrienden zijn gesetteld of kunnen geen vrij krijgen. Niet op vakantie gaan is uiteraard geen optie voor je.

Persoonlijk en kleinschalig

Geen enkele reden tot paniek, want bij Crusj ben je aan het juiste adres! Wij organiseren al meer dan 10 jaar prachtige vakanties voor singles naar de mooiste en meest bijzondere bestemmingen en kunnen je garanderen dat je een unieke vakantiebeleving zult hebben! Onze groepen zijn niet te groot waardoor de singlereizen altijd een persoonlijk karakter hebben.

Onze bestemmingen zijn met heel veel zorg uitgekozen en altijd persoonlijk bezocht. Wij kennen onze vakantie adresjes als geen ander en delen graag deze unieke locaties met jou.

Duurzaamheid

Duurzaamheid vinden wij heel belangrijk en daarom hebben wij een samenwerking met Trees for All. Voor elke boeking doneren wij, als Crusj, één boom. Wil je met een goed gevoel op vakantie en jouw gehele CO2 uitstoot compenseren? Dan kan je er zelf voor kiezen om extra bomen te doneren. Alle info vind je op onze Trees for All pagina.

Meeting Friends

Tijdens je vakantie met Crusj draait alles om Meeting Friends: door onze kleinschalige groepen en leuke activiteiten leer je als groep elkaar goed kennen. Hierdoor zijn de afgelopen jaren vele mooie vriendschappen ontstaan. Je gaat alleen op vakantie, maar komt terug met een grotere vrienden-/kennissenkring! Hoe leuk is dat?

En misschien ontmoet je tijdens jouw singlereis ook nog wel een nieuwe liefde? Hoewel dit niet het doel van de vakantie is (en het absoluut geen dating-reizen zijn!), kan je natuurlijk altijd de man/vrouw van je dromen tegenkomen! Dit gebeurt met enige regelmaat en er zijn zelfs al meerdere Crusj baby's geboren!

De beste reisleiding

Wij selecteren onze reisleiding met heel veel zorg. Onze reisleiding zorgt ervoor dat jij een perfecte singlevakantie zult hebben. Ook kennen zij de bestemmingen heel goed en weten zij de unieke plekjes te vinden. De reisleiding staat 24/7 voor je klaar met een grote glimlach. Onze reisleiding wordt gemiddeld met een 9,4 beoordeeld. Je zult begrijpen dat wij heel erg trots op onze reisleiding zijn!

Contact

Je kan voor al je vragen, opmerkingen of voor een (optie) boeking via de mail contact met ons opnemen (info@crusj.com). We beantwoorden je mailtje zo snel mogelijk!
Wil jij liever telefonisch contact? Dan kan je ons tijdens onderstaande kantooruren bellen op: 085-0043015.

Openingstijden

Je kan ons bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur.
Ben je alleen bereikbaar in de avond of het weekend? Stuur ons dan een mail met jouw telefoonnummer en het tijdstip waarop jij gebeld wilt worden. Wij nemen dan telefonisch contact met je op.

Zekerheid

Crusj heeft vier jaar op rij de Reisgraag Publieksprijs gewonnen voor Beste Singlereis Organisatie, dus we kunnen je garanderen dat je een geweldige vakantie zult hebben.

De reizen van Crusj worden o.a. in samenwerking met Corendon Vliegvakanties georganiseerd, één van de grootste touroperators van Nederland.

Bovendien is het gegarandeerd veilig boeken want Crusj is aangesloten bij het Calamiteitenfonds, SGR en de VvKR.

Daarnaast is het gegarandeerd veilig boeken met onze Geld Terug en Repatriëring Garantie!

De organisatie

Crusj is in 2010 opgericht door Emma Blanchard die ook de dagelijkse leiding heeft. Emma is van huis uit jurist en is in het toerisme begonnen als legal advisor bij touroperator First Choice Netherlands (onderdeel van TUI).

 

Esther heeft eerder als reisleider gewerkt voor jongerenreizen. Daarnaast heeft ze tijdens haar opleiding bij Corendon Groepsreizen stage gelopen. Esther werkt fulltime voor Crusj en helpt je graag bij het vinden van een reis om jou een onvergetelijke vakantie te bezorgen!

 

Ciaran werkt part-time voor Crusj en werkt daarnaast ook bij KLM. Hij werkt sinds 2014 in het toerisme en heeft sinds dien veel plekken bezocht en mooie reizen gemaakt.

 

Nadat Anouk 3 jaar reisleidster is geweest op allerlei Crusj bestemmingen heeft ze oneindig veel mooie herinneringen opgebouwd met dit bedrijf. Nu is ze werkzaam als manager en is ze graag bezig met innovatie.