Over Crusj

Wie is Crusj

Mijn naam is Emma Blanchard en ik ben de oprichtster van Crusj. Voor mijn werk moest ik veel op vakantiebestemmingen in het buitenland zijn en dan verbleef ik in hotels. Vanaf mijn allereerste trip merkte ik op dat alles was ingericht op gezinnen en stelletjes. Als single reiziger was ik echt een vreemde eend in de bijt. Ik kwam snel tot de conclusie dat alleen eten echt een ding is en kreeg ik het gevoel dat iedereen mij raar of zielig vond.

Ik kwam al snel tot de conclusie dat er meer mensen zijn zoals ik. Mensen die zin hebben in een leuke vakantie maar niet alleen de dag willen doorbrengen en zeker niet alleen willen ontbijten/dineren! En zo is mijn idee ontstaan om singlereizen te gaan organiseren!

Lees Emma haar volledige verhaal hier!

Waarom Crusj

Crusj heeft vier jaar op rij de Reisgraag Publieksprijs gewonnen voor Beste Singlereis Organisatie.

Wij gunnen jou als reizigers een unieke kleinschalige groepsreis met gelijkgestemden HBO singles. In de goepen heerst een ultiem Meeting Friends gevoel waardoor Crusj ook echt niet staat voor dating reizen! Je gaat op reis met leeftijdsgenoten en het credo vrijheid/ blijheid staat centraal. Op elke reis gaat professionele reisleiding mee. Wij zijn aangesloten bij het calamiteitenfonds, het VvKR, en SGR waardoor je veilig kan boeken.

Lees hier verder waarom wij jou een geweldige vakantie garanderen.

Kantoor stelt zich voor

Crusj is in 2010 opgericht door Emma Blanchard die ook de dagelijkse leiding heeft. Emma is van huis uit jurist en is in het toerisme begonnen als legal advisor bij touroperator First Choice Netherlands (onderdeel van TUI).

 

Esther heeft eerder als reisleider gewerkt voor jongerenreizen. Daarnaast heeft ze tijdens haar opleiding bij Corendon Groepsreizen stage gelopen. Esther werkt fulltime voor Crusj en helpt je graag bij het vinden van een reis om jou een onvergetelijke vakantie te bezorgen!

 

Ciaran werkt part-time voor Crusj en werkt daarnaast ook bij KLM. Hij werkt sinds 2014 in het toerisme en heeft sinds dien veel plekken bezocht en mooie reizen gemaakt.

 

Nadat Anouk 3 jaar reisleidster is geweest op allerlei Crusj bestemmingen heeft ze oneindig veel mooie herinneringen opgebouwd met dit bedrijf. Nu is ze werkzaam als manager en is ze graag bezig met innovatie.

 

Natuurlijk doen wij niet alles zelf. We hebben een geweldig team aan reisleiders die jullie verwelkomt op de verschillende Crusj singlereizen. Mocht je ook interesse hebben om ons team te komen versterken, dan kan je altijd onze actuele vacatures bekijken.

Hoe werkt Crusj?

Bij ons kan je veilig en vrijblijvend op zoek naar een passende reis. Er zijn verschillende manier hoe wij jou hierbij kunnen helpen. Lees hier alles over de verschillende mogelijkheden.

Vragen?

Kijk op de pagina veelgestelde vragen om te kijken of jouw vraag hiertussen staat. Staat je vraag hier niet tussen, neem dan contact met ons op.

Meer informatie en verhalen

Wij schrijven regelmatig blogs over onze bestemmingen en de doelgroep. Daarnaast schrijven reizigers ook over hun reiservaringen. Nog niet uitgelezen? Schrijf je dan zeker in voor de nieuwsbrief hieronder en ontvang elke 2 weken de laatste updates!