Neem een optie boeking!

Wil je die hele gave singlereis bij Crusj boeken, maar een vriend(in) heeft aangegeven dat ze misschien samen met jou een rondreis wil maken? Of ben je net aan het daten met wel een heel leuk iemand? Of staat jouw reisbestemming nog op code oranje door Covid-19?

Allemaal begrijpelijke redenen om nog even niet op de boeken knop te drukken! Maar het zou toch zonde zijn dat je straks achter het net vist, omdat je net te laat bent met beslissen en de reis nu vol zit.

Wij hebben voor jou de oplossing gevonden: je kunt geheel vrijblijvend een optie nemen op de singlereis waar je graag mee naartoe wilt gaan.
Met een optie boeking zit je nergens aan vast en hoef je geen aanbetaling te doen. Zo kan je rustig aankijken hoe jouw situatie zich ontwikkelt en ben je toch verzekerd van een plekje op jouw favoriete singlevakantie!

Hoe werkt het?
Jij neemt een optie op jouw favoriete singlereis. Ongeveer vier weken voor vertrek nemen we vervolgens contact met je op en vragen we je of jij jouw optie definitief wilt maken. Zit de reis al eerder vol? Dan nemen we op dat moment contact met je op en dien je binnen een paar dagen te beslissen of jij jouw optie wilt verzilveren of toch wilt laten verlopen. Je bent dus verzekerd van een plekje, maar je zit helemaal nergens aan vast. Hoe relaxt is dat?

Kortom:
- Je hoeft geen euro aan te betalen!
- Vier weken voor vertrek kan je beslissen!
- Rustig kijken hoe jouw situatie zich ontwikkelt!
- Altijd verzekerd van een plekje!

Hoe neem je een optie?

Het is heel makkelijk om een optie te nemen. Je hoeft alleen maar naar de reis te gaan waar jij graag een optie op wilt nemen. Klik vervolgens op de optie knop, vul je gegevens in en je optie staat in ons systeem.
Een optie nemen op een reis die op aanvraag staat is helaas niet mogelijk.

Twijfel je nog? Lees dan dit blog en ontdek waarom je zorgeloos op reis kunt met Crusj, ook in Corona tijd!