Disclaimer

Crusj streeft naar correcte en actuele informatie en doet zijn uiterste best deze correct en actueel te houden. Mocht een door jou geboekte reis toch niet meer beschikbaar zijn dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

De beschrijving van het reisaanbod is zo objectief mogelijk opgesteld. Zij geven een idee van de omgeving, het uitzicht, de afstanden, de inrichting en de afmetingen. De bij de accommodaties geplaatste foto's zijn ter beschikking gesteld door de accommodatieverschaffers, plaatselijke VVV's en enkele professionele fotografen. De foto's dienen uitsluitend een idee te geven van de betreffende accommodatie. Niet iedere hotelkamer is hetzelfde qua afmeting, uitrusting en uitzicht en daarom kan het voorkomen dat de ter plaatse verkregen accommodatie enigszins afwijkt van de foto's op de website.

Bij afwijkingen tussen de informatie in een brochure, advertentie of enige andere publicatie en informatie op de website is de informatie gepubliceerd op de website leidend. Voor kennelijke fouten, druk- of zetfouten kan Crusj nooit aansprakelijk worden gesteld.