Reisgarantie

Tijdens jouw Crusj singlereis ben je gegarandeerd van een hele fijne vakantie, want:
- wij hebben jouw singlevakantie tot in de puntjes geregeld, jij hoeft alleen je koffer te pakken;
- we bieden een afwisselend activiteitenprogramma aan met veel verschillende activiteiten;
- ons credo is vrijheid/blijheid: niets moet en alles mag! Jij bepaalt hoe je vakantie eruit ziet!
- onze professionele reisleiding staat 24/7 voor je klaar;
- een singlereis is voor iedereen even spannend, zeker wanneer het je eerste is. Wij weten zeker dat je een geweldige tijd zult hebben want er zijn je al ruim 5000 singles voor gegaan!
- gezelligheid is gegarandeerd want je gaat met gelijkgestemden op vakantie!
- Crusj is aangesloten bij de branchevereniging VvKR, SGR en het Calamiteitenfonds. Wat dit inhoudt, lees je hieronder.

 

SGR

Crusj is aangesloten bij de SGR. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze website gepubliceerde reizen. De SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, indien zijn wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis. Door alle financiële verplichtingen die de SGR is aangegaan, is een publieksbijdrage helaas onvermijdelijk geworden. Voorbeelden van deze financiële verplichtingen zijn de garanties op vouchers, terugbetaling na 12 maanden in plaats van 14 dagen bij annulering van de reis, het voucherfonds en een toename van schaderisico’s. De heffing bedraagt € 5,- per persoon. Voor meer informatie: www.sgr.nl

Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties VvKR

Crusj is aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR).

De VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties.

Via de VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen.

Calamiteitenfonds

Crusj is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Deze garantie houdt in dat jij als consument die deelneemt aan een door ons georganiseerde reis:

  • (een deel van) jouw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren;
  • de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij jou vervroegd moeten repatriëren.

Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis. Kijk voor meer informatie op www.calamiteitenfonds.nl.