Reisgarantie

Tijdens jouw Crusj singlereis ben je gegarandeerd van een hele fijne vakantie, want:

1. wij geven het ultieme Meeting Friends gevoel

Veel mensen twijfelen of een singlereis wat voor hen is maar iedereen baalt na terugkomst dat ie niet al eerder op een groepsreis is geweest. Het wordt een vakantie met veel lol en nieuwe vriendschappen! Een singlereis is voor bijna iedereen even spannend, zeker wanneer het je eerste is. Wij weten zeker dat je een geweldige tijd zult hebben want al ruim 10.000 singles gingen je voor!

2. je gaat HBO singles ontmoeten

We willen ervoor zorgen dat je met gelijkgestemden op vakantie gaat. Om die reden hebben we per reis een specifieke leeftijdsgroep en wordt er verwacht dat je een HBO(+) werk- en/of denkniveau hebt. We zijn er ons heel goed van bewust dat een papiertje niet zo veel over je niveau zegt. Je kunt immers door middel van werkervaring hetzelfde niveau hebben als iemand die HBO(+) is afgestudeerd. Om deze reden doen wij dan ook geen diploma check. Als het concept je aanspreekt, dan ben je van harte welkom om mee te gaan op één van onze mooie singlereizen!

3. je bent met leeftijdsgenoten

Voor de Meeting Friends ervaring willen we mensen bij elkaar brengen die hetzelfde willen en op dezelfde golflengte zitten. Daarom hebben we per reis een bepaalde leeftijdscategorie gesteld. Ben je 1 of 2 jaar jonger/ouder dan mag je ook mee. Wij proberen voor alle leeftijden leuke singlereizen aan te bieden!

4. ons credo is vrijheid/ blijheid

Niets moet en alles mag! Het is immers jouw vakantie en deze kan je indelen zoals jij wilt! Je maakt kennis met je reisgenoten en luistert naar je eigen behoeftes. Kies zelf of je aansluit bij excursies en diners. Je kan ook altijd met een groepje zelf op pad of een momentje voor jezelf inplannen. Het is wel bewezen dat de meeste boeken ongelezen mee terug de koffer ingaan vanwege de gezelligheid in de groep ;).

5. onze reisleiding is professioneel

Wij selecteren onze reisleiding met heel veel zorg. Onze reisleiding staat 24/7 voor je klaar en ontzorgt jouw vakantie met een grote glimlach! Alles is dus tot in de puntjes geregeld en het enige wat jij moet doen is je koffer pakken! Mocht er iets zijn of je wil wat extra tips, laat het de reisleiding dan zeker weten! Onze reisleiding wordt gemiddeld met een 9,4 beoordeeld. Je zult begrijpen dat wij heel erg trots op onze reisleiding zijn!

6. Crusj staat voor persoonlijk en kleinschalig

Groepen zijn ongeveer 10 tot maximaal 30 personen groot. Tijdens de reis zijn er afwisselende programma’s van sportief tot cultureel en is er altijd flexibiliteit om in te spelen op de behoefte van de groep! Wij luisteren graag naar jouw wensen en doen ons best om het programma aan te passen waar kan.

7. duurzaamheid staat hoog in het vaandel

Duurzaamheid vinden wij heel belangrijk en daarom hebben wij een samenwerking met Trees for All. Voor elke boeking doneren wij, als Crusj, één boom. Wil je met een goed gevoel op vakantie en jouw gehele CO2 uitstoot compenseren? Dan kan je er zelf voor kiezen om extra bomen te doneren. Alle info vind je op onze Trees for All pagina.

8. je kan veilig boeken

Crusj is aangesloten bij het Calamiteitenfonds en de branchevereniging VvKR en alle reizen vallen onder de garantieregeling van SGR. Lees hieronder wat dit inhoudt.

Calamiteitenfonds

Crusj is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Deze garantie houdt in dat jij als consument die deelneemt aan een door ons georganiseerde reis:
- (een deel van) jouw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren;
- de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij jou vervroegd moeten repatriëren.

Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis. Kijk voor meer informatie op www.calamiteitenfonds.nl.

Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties VvKR

Crusj is aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR). De VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties.

Via de VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen.

SGR

Crusj is aangesloten bij de SGR. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze website gepubliceerde reizen. De SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, indien zijn wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis. Door alle financiële verplichtingen die de SGR is aangegaan, is een publieksbijdrage helaas onvermijdelijk geworden. Voorbeelden van deze financiële verplichtingen zijn de garanties op vouchers, terugbetaling na 12 maanden in plaats van 14 dagen bij annulering van de reis, het voucherfonds en een toename van schaderisico’s. De heffing bedraagt € 5,- per persoon. Voor meer informatie: www.sgr.nl

Daarnaast is het gegarandeerd veilig boeken met onze Geld Terug en Repatriëring Garantie!

Wij weten zeker dat je een geweldige tijd zult hebben! Heb jij nog meer overtuiging nodig? Haal meer inspiratie uit onze blogs of uit een van de reisverhalen van de singles die jou voor gingen!