Geld Terug en Repatriëring Garantie!

Geld Terug Garantie

Heb jij ook zo'n zin om jouw volgende vakantie te plannen maar ben je bang dat je straks met (nog) een reisvoucher komt te zitten omdat het reisadvies wordt aangepast of omdat er onvoldoende deelnemers zijn? Daar hoef je niet meer bang voor te zijn want wij bieden nu de Geld Terug Garantie aan. Wanneer het reisadvies wijzigt en wij daarom genoodzaakt zijn om jouw reis te annuleren, dan ontvang je direct jouw geld terug. Ook als het minimum aantal deelnemers niet behaald wordt en Crusj daarom een reis annuleert, ontvang je je geld terug. Zo kan je met een veilig en gerust gevoel jouw volgende vakantie bij Crusj boeken!

Wat is de Geld Terug Garantie?

Met de Geld Terug Garantie garanderen wij dat je je geld terug krijgt wanneer wij genoodzaakt zijn om jouw vakantie te annuleren wegens een aangepast reisadvies of bij onvoldoende deelnemers. Dit geldt ook als je (deels) betaald hebt met een voucher. Een annulering wegens een aangepast reisadvies of onvoldoende deelnemers vindt kort voor vertrek plaats. Wij nemen via e-mail contact met je op wanneer jouw reis geannuleerd is. Je hoeft dus geen contact met ons hierover op te nemen.

Voorwaarden

1. Crusj annuleert jouw vakantie omdat code rood of oranje van toepassing is binnen twee weken voor vertrek. Crusj volgt de adviezen op van Nederland Wereldwijd;

2. Crusj annuleert jouw vakantie omdat er onvoldoende deelnemers zijn;

3. Crusj annuleert jouw vakantie omdat het vakantieland zijn grenzen heeft gesloten voor Nederlandse reizigers;

4. De Geld Terug Garantie geldt voor alle reizen met vertrek vanaf 15 oktober 2020;

5. Wij storten jouw betaling binnen 2 weken na annuleren terug op jouw bankrekening.

Repatriëring Garantie

Met onze Repatriëring Garantie kun je zorgeloos jouw vakantie boeken! Wanneer het reisadvies tijdens jouw vakantie wijzigt en repatriëring nodig is, dan zullen wij altijd hulp en bijstand bieden. We zorgen ervoor dat je veilig thuiskomt!

Wat is de Repatriëring Garantie?

Wanneer je een singlereis inclusief vlucht of busreis bij ons boekt, dan geldt onze Repatriëring Garantie op jouw vakantie. Als het reisadvies wijzigt, zullen wij samen met jou en je reisleid(st)er de aanpak bespreken. De stappen die wij ondernemen zijn op basis van de beschikbare informatie en situatie op jouw bestemming. Wij laten onze reizigers niet in de steek en zorgen ervoor dat je veilig thuiskomt!

Voorwaarden

1. Je hebt een vakantie bij Crusj geboekt inclusief een vlucht of busreis;

2. Als een situatie zich voordoet waarbij je langer op de bestemming moet blijven, dan vergoeden wij de eerste 3 overnachtingen. De overige nachten zijn voor eigen rekening. In sommige gevallen vergoedt de reisverzekering dit;

3. We doen ons uiterste best om de gehele groep op één vlucht te plaatsen. Helaas zal dit niet altijd mogelijk zijn en kan het voorkomen dat de groep verdeeld wordt over meerdere vluchten.