Singlereis Nederland

Wil je er even tussenuit in Nederland? Crusj heeft een mooi aanbod aan single reizen in eigen land! Voor een fijne zomervakantie hoef je echt niet naar een ver land af te reizen, want ook ons prachtige Nederland heeft jou heel veel moois te bieden. Wat denk je van een singlereis of singleweekend naar de Hoge Veluwe of Ameland? En er zijn nog veel meer mooie plekken in ons kleine land, die op onze bucketlist staan!

de Veluwe
Tijdens één van onze single reizen naar de Veluwe is er erg veel te doen en te zien. In het Nationaal Park de Hoge Veluwe kijk je je ogen uit. De prachtige natuur bestaat uit verschillende landschappen waaronder verschillende bostypes, heide en stuifzandlandschap. Maak gratis gebruik van de witte fietsen in het park, spot wilde dieren en neem een kijkje in het Kröller-Müller museum of het Jachthuis Sint Hubertus. In het Kröller-Müller museum vind je de op één na grootste Van Goghverzameling ter wereld en er is een beeldentuinen met meer dan 160 sculpturen. Verder zijn de gezellige steden in de omgeving ook een bezoekje waard! In het gezellige Apeldoorn kun je een bezoek brengen aan Paleis het Loo, lekker winkelen of borrelen op een terrasje.

Ameland
Ameland is één van de vijf bewoonde eilanden in het Nederlandse waddengebied en behoort tot de provincie Friesland. Ameland staat bekend om de zuivere zeelucht, weidse gezichten, ontspannen atmosfeer, culinair genieten en goede stapmogelijkheden. Ook op cultureel en sportief gebied valt er veel te zien en te doen. Ameland heeft vier gezellige dorpjes en elk dorp heeft zijn eigen dorpskarakter met knusse winkeltjes. Het eiland heeft een lengte van 25 km en is maximaal 5 km breed. Ameland is voornamelijk opgebouwd uit zandduinen en heeft prachtige natuurlijke bossen.

Welke vakantiebestemming je ook kiest. Het wordt een vakantie waarvan je zorgeloos kunt genieten en waar je kunt bijtanken, tot rust kunt komen, kunt opladen in een andere omgeving én leuke mensen kunt ontmoeten. Boek nu jouw singlereis in Nederland!

Reizen

Reisleiders

Aniek

Matthijs

Blogs