Unieke single reizen naar Ameland

09-04-2021

Jij hebt je koffer onder het stof vandaan gehaald en gaat eindelijk weer met Crusj op singlereis. Ditmaal heb je ervoor gekozen om binnen Nederland op groepsreis te gaan. Ameland is één van onze mooiste vakantiebestemmingen en daar vertellen we je graag meer over!

Je weet vast al dat Ameland veel te bieden heeft. Het eiland is perfect voor iedereen die eens lekker wil uitwaaien. Het eiland heeft 4 grote dorpen waar je lekker kunt shoppen en een heerlijk hapje kunt eten. Niet alleen het eiland heeft veel natuurschoon te bieden, maar ook het wad; robben spotten, oesters rapen en het welbekende wadlopen met laag water. Het strand heeft ook op iedereen een magische aantrekkingskracht; voor strandactiviteiten zoals blokarten, kajakken, lange strandwandelingen en in de zomer kan je lekker zonnen en relaxen.

Maar naast deze standaard activiteiten tijdens onze singlevakantie op Ameland zijn we altijd op zoek naar meer. Je kunt uiteraard te voet of op de fiets het eiland verkennen, maar als dat niet spannend genoeg voor je is, dan hebben we een heel leuk alternatief: verken per E-chopper het eiland. Deze activiteit organiseren we samen met singleweekend in Hotel Nes of een singlereis (of weekend) op een Boetiek Glamping!