Nederland

Wil je er even tussenuit in Nederland? Dan ben je nu bij Crusj ook aan het juiste adres! Voor een fijne zomervakantie hoef je echt niet naar een ver land af te reizen, want ook ons prachtige Nederland heeft jou heel veel moois te bieden. Wat denk je van een singlereis of singleweekend naar de Hoge Veluwe of de Sallandse Heuvelrug? En er zijn nog veel meer mooie plekken in ons kleine land, die op onze bucketlist staan!

de Veluwe

Tijdens één van onze single reizen naar de Veluwe is er erg veel te doen en te zien. In het Nationaal Park de Hoge Veluwe kijk je je ogen uit. De prachtige natuur bestaat uit verschillende landschappen waaronder verschillende bostypes, heide en stuifzandlandschap. Maak gratis gebruik van de witte fietsen in het park, spot wilde dieren en neem een kijkje in het Kröller-Müller museum of het Jachthuis Sint Hubertus. In het Kröller-Müller museum vind je de op één na grootste Van Goghverzameling ter wereld en er is een beeldentuinen met meer dan 160 sculpturen. Verder zijn de gezellige steden in de omgeving ook een bezoekje waard! In het gezellige Apeldoorn kun je een bezoek brengen aan Paleis het Loo, lekker winkelen of borrelen op een terrasje.

de Sallandse Heuvelrug

Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug is gelegen in Overijssel, tussen Zwolle en Enschede in. Het park is ongeveer 35 vierkante kilometer groot en omvat onder andere de Haarlerberg, Holterberg, Noetselerberg en de Koningsbelten. Dankzij het heuvelachtige gebied zijn er vele mountainbikeroutes voor de sportievelingen onder ons. Verder vind je rondom de Sallandse Heuvelrug leuke dorpen en oude steden met veel geschiedenis die een bezoek waard zijn. In de omgeving zijn ook verschillende bezienswaardigheden van de Tweede Wereldoorlog terug te vinden, denk bijvoorbeeld aan het Memory Vrijheidsmuseum en de Canadese begraafplaats.

Welke vakantiebestemming je ook kiest. Het wordt een vakantie waarvan je zorgeloos kunt genieten en waar je kunt bijtanken, tot rust kunt komen, kunt opladen in een andere omgeving én leuke mensen kunt ontmoeten. Boek nu jouw groepsreis in Nederland!

Reizen

Reisleiders

Indy

Dave

Blogs