Reisleiding

Tijdens onze singlereizen staan onze reisleiders 24 uur per dag voor je klaar. Ze kennen de bestemming op hun duimpje en kunnen je precies vertellen waar je lekker kan eten, drinken en waar je het beste uit kan gaan. Bovendien organiseren zij de activiteiten en staan ze voor je klaar als er iets aan de hand is. Hieronder vertellen onze reisleiders hoe ze bij Crusj zijn gekomen en wat hun ervaringen zijn.

Marije

Reisleider in Singlereis Griekenland

Kalimera!

Mijn naam is Marije, 32 jaar oud en vanaf vorig seizoen werkzaam op het prachtige eiland Zakynthos. Samen met mijn vriend en onze 2 katten woon ik het gehele zomerseizoen in Argassi op Zakynthos.

Ik vind het erg leuk om nieuwe uitdagingen aan te gaan, nieuwe bestemmingen te ontdekken en vreemde talen te leren, al vind ik de Griekse taal toch wel een lastige...

Afgelopen winter heb ik weer voor 6 maanden in de gehandicaptenzorg gewerkt als woonbegeleider bij ‘s Heeren Loo, waar ik het ook weer heel erg naar mijn zin heb gehad.In 2019 ben ik begonnen in het toerisme, waar ik in de zomer 2 maanden lang op Samos en 2 maanden lang op Sicilië heb gewerkt als reisleidster. We gaan het hele eiland verkennen met de jeep, boot en op de fiets!

Ik heb onwijs veel zin om jullie alles te laten zien wat dit prachtige eiland te bieden heeft!

Hopelijk tot snel op Zakynthos!

Sandra

Reisleider in Singlereis Spanje

Hallo, mijn naam is Sandra en ik ben sinds juni 2022 voor de eerste keer werkzaam als reisleider bij Crusj.

Na lang in Nederland een kantoorbaan te hebben gehad vond ik het hoog tijd dat ik het reizen ga combineren met mijn werk. Want reizen dat vind ik fantastisch! Ik houd van mensen om me heen, gezelligheid en leuke dingen doen met vrienden en familie zoals dagjes pretpark, een filmpje pakken, lekker uit eten.

Deze zomer kijk ik er naar uit om nieuwe plekken te gaan ontdekken en nieuwe mensen te leren kennen.

Hopelijk ontmoet ik jullie binnenkort op een van de reizen die ik voor Crusj mag begeleiden!

Irene

Reisleider in Singlereis Italië

Hé! Ik ben Irene en werk als verpleegkundige in het ziekenhuis. In 2013 vertrok ik voor het eerst met een veel te grote backpack op mijn rug naar Zuid Oost-Azië waarna ik het reisvirus flink te pakken heb gekregen. Één ding wist ik zeker, ik wilde meer van de wereld zien! In mijn vrije tijd ben ik dan ook zoveel mogelijk in het buitenland te vinden waarbij ik onder andere op een tropisch eiland heb mogen werken, een onvergetelijke reis met de camper door Nieuw Zeeland heb mogen maken en als reisleider al verschillende plekken heb mogen bezoeken.

Omdat samen de leukste plekken ontdekken véél gezelliger is dan alleen en ik mijn passie voor reizen graag wil delen met anderen, kan ik dan ook niet wachten om voor Crusj aan de slag te gaan als reisleider. Mijn doel is dan ook om jullie met veel enthousiasme een onvergetelijke reis te bezorgen waarbij gezelligheid en het ontmoeten van nieuwe mensen centraal staat. Je waagt een sprong in het diepe en komt terug met een koffer vol nieuwe ervaringen!

Christa

Reisleider in Singlereis Portugal

Hoi! Mijn naam is Christa, ik ben 27 jaar en woon in Breda. Ik heb hier International Tourism Management gestudeerd en tijdens mijn studie ben ik enkele zomers reisleiding geweest voor Maris Life, maar vanaf nu dan ook voor Crusj.

In mijn vrije tijd trek ik graag de natuur in met mijn paarden of mountainbike en daarnaast doe ik graag een dansje. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten en er samen een toffe vakantie van te maken. Tot snel!

Elodie

Reisleider in Singlereis Bonaire

Hallo! Mijn naam is Elodie. Ik ben energiek, ondernemend en groot reisfanaat. Met veel enthousiasme begeleid ik de reizen bij Crusj.

Ik houd van dansen, lezen, nieuwe dingen leren, schrijven, buiten zijn, ondernemen, creatief bezig zijn en lekker gek doen. Zo wissel ik bijvoorbeeld ook geregeld van haarstijl.

Naast het reisleiderschap heb ik een eigen bedrijf en help ik mensen in het vinden van hun passie en droombaan. Ik een boek geschreven en geef verschillende lessen in de sportschool. Allemaal dingen waar ik enorm van geniet.

Ik heb er ontzettend veel zin in om je te mogen ontmoeten bij een van de reizen van Crusj. Laten we er een vakantie van maken om nooit te vergeten! :)

Dave

Reisleider in Singlereis Nederland

Hallo! Mijn naam is Dave, ik ben 29 jaar, woon in Gouda en ben gek op gezelligheid, avontuur en reizen maken. Dat is ook de reden dat ik dit werk doe ;)

In Nederland ben ik (buiten corona om) veel te vinden op festivals waar ik vaak de artiestenbegeleiding en stagemanagement doe. Daarnaast organiseer ik ook mijn eigen feesten in de regio Gouda. In mijn vrije tijd vind ik het vooral leuk om actief te doen en bezig te zijn met sporten.

Mijn doel is altijd om iedereen een geweldige vakantie/ervaring te laten beleven. Dus hopelijk zien we elkaar snel op één van de mooie bestemmingen van Crusj.

Indy

Reisleider in Singlereis Nederland

Mijn naam is Indy. Ik hou enorm van reizen, de natuur en mooie plekken verkennen. Ik kijk er naar uit om dit met jullie te gaan doen op onze mooie bestemmingen. Ik zou deze zomer eigenlijk in het buitenland reisleidster zijn maar wegens corona ging dat helaas niet door, dus vind ik het extra leuk dat ik alsnog af ent toe met jullie een weekje op pad mag in het binnen- en buitenland. Ik heb er zin in en we gaan er met z'n allen een heerlijke vakantie van maken!
Tot snel!

Manon

Reisleider in Singlereis Spanje

Hi allemaal,

Super leuk dat jullie met Crusj op single reis gaan! Mijn naam is Manon en werk ik al een aantal jaar als reisleidster. Het werk als reisleidster geeft mij veel voldoening en iedere groepsreis brengt wat moois met zich mee. Mijn grote passies zijn reizen, dansen en creatief bezig zijn. In mijn vrije tijd ga ik graag leuke dingen doen met mijn familie en vrienden. Ik ben regelmatig te vinden in de bioscoop en houd van lekker eten.

 

Verder vind ik het heel leuk om nieuwe culturen/plaatsen te ontdekken, in contact te staan met mensen en verschillende skills te leren.

Het werken met singles vind ik hartstikke leuk. Iedereen heeft een ander verhaal, staat open om nieuwe mensen te ontmoeten en wil er samen een leuke vakantie van maken. Maar vergeet niet, niks moet/alles mag! Ik ben er voor jullie om jullie vakantie zo leuk, avontuurlijk en ontspannen mogelijk te maken.

Ik hoop jullie graag op één van de bestemmingen te ontmoeten!

 

Claire

Reisleider in Singlereis Portugal

Hola! ¿Qué tal? Mijn naam is Claire, ik ben 28 jaar ik heb super veel zin om aan de slag te gaan als reisleiding op verschillende locaties!
De laatste jaren heb ik zelf verschillende mooie reizen mogen maken en tijdens een van een rondreis door Zuid-Afrika heb ik de keuze gemaakt om werk te zoeken die mijn twee passies combineert namelijk: reizen en organiseren. Zodoende kwam ik bij Crusj terecht. Ik kijk uit naar een nieuw avontuur, het ontmoeten van nieuwe mensen, goede gesprekken, jullie de mooiste plekken laten zien en ik ga ervoor dat iedereen heerlijk en ontspannen zichzelf kan zijn tijdens deze vakantie.
Genieten staat voorop en ik hoop een geweldig leuke tijd te hebben met jullie de komende weken!

Emma

Reisleider in Vietnam

Hi! Mijn naam is Emma en ik heb in 2011 Crusj opgericht. In het begin deed ik zelf alle reisleiding maar omdat we zo enorm gegroeid zijn lukt dat helaas niet meer. Heel soms kan ik nog mee en dan is het zo leuk om Meeting Friends live mee te maken.

Ik vind het altijd een feest om een nieuwe bestemming te ontdekken en een mooi programma samen te stellen. In mijn studententijd regelde ik ook altijd alles, dus wat dat betreft is deze baan me ook echt op het lijf geschreven!

Door de jaren heen heb ik zelf ook mooie vriendschappen overgehouden aan onze reizen! Dus voor iedereen die twijfelt: ga gewoon een keer mee want het is een super leuke en gezellige manier van vakantie vieren!

Hopelijk zien we elkaar op één van onze mooie bestemmingen!