Reisleiding

Tijdens onze singlereizen staan onze reisleiders 24 uur per dag voor je klaar. Ze kennen de bestemming op hun duimpje en kunnen je precies vertellen waar je lekker kan eten, drinken en waar je het beste uit kan gaan. Bovendien organiseren zij de activiteiten en staan ze voor je klaar als er iets aan de hand is. Hieronder vertellen onze reisleiders hoe ze bij Crusj zijn gekomen en wat hun ervaringen zijn.

Cynthia

Reisleider in Singlereis Griekenland

Hey!Ik ben Cynthia, 37 jaar en ben woonachtig in het hoge noorden van het land. Hiervoor heb ik ruim 6 jaar in het buitenland gewoond en gewerkt.

De afgelopen jaren heb ik een aantal prachtige reizen gemaakt en ik hoop dat er nog vele mooie mogen volgen.
Nieuwe culturen ontdekken, de lokale keuken proeven, een gave wandeling in de natuur, genieten van een prachtig uitzicht of de zon op je huid voelen zijn voor mij echt geluksmomentjes en het is nog leuker om deze te delen met anderen. Dat is ook de reden dat ik als reisbegeleider aan de slag ben gegaan.
Het is altijd fantastisch om te zien hoe een groep binnenkomt als een stel onbekenden, maar dat er mooie vriendschappen gevormd zijn bij het afscheid nemen van elkaar. Hopelijk zie ik jullie snel bij een van de gave reizen van Crusj.
Ik heb er in ieder geval erg veel zin in, jullie ook?

Eliane

Reisleider in Singlereis Griekenland

Hai, Eliane hier, een sportieve reiziger die een jaar geleden heb ik mijn vaste baan in Nederland heeft opgezegd. Van wonen en werken in Spanje tot een campervan roadtrip door Nieuw-Zeeland. Relaxen op een mooi strand, een drankje in de stad of een actieve wandeling in de bergen. De wereld heeft zoveel moois te bieden!

Deze zomer zal ik voor het eerst als reisleiding voor Crusj aan de slag gaan. Waarom? Ik ben een mensenmens en mijn motto is 'Never stop exploring'. Wat kijk ik ernaar uit om jullie te ontmoeten, en jullie verhalen te horen. Laten we samen heel veel mooie herinneringen maken.

Faye

Reisleider in Singlereis Curaçao

Hey! Ik ben Faye, een vrolijke avonturier. Mijn thuisbasis is het zonnige Aruba, maar ik heb ook een geweldig jaar doorgebracht op het betoverende Curaçao. Het Caribische leven heeft mijn ziel veroverd en ik adem nu tropische vibes uit. Wanneer ik geen reizen begeleid voor Crusj, kun je me vinden in een gezellig restaurant hier op Aruba. Ik ben dol op spontane avonturen en sta altijd open voor gekke ideeën. Er is niets wat ik niet aandurf!

Curaçao biedt een schat aan mogelijkheden: van spannende activiteiten tot heerlijk ontspannen en genieten van verrukkelijk eten op adembenemende plekken. Ik kan niet wachten om jullie mee te nemen naar al het prachtigs dat deze eilanden te bieden hebben. Hopelijk tot snel!

Jessica

Reisleider in Singlereis Spanje

Hoi allemaal,
Mijn naam is Jessica en ik ben een heel bezig bijtje. Ik houd van actie ondernemen en wil in dit leven zo veel mogelijk meemaken en ervaren. Zo heb ik al aan aantal keer voor langere tijd in het buitenland gewerkt en heb al een groot deel van de wereld gezien! En ik neem jullie graag mee op reis!
Zoals ik al heb gezegd zit ik nooit stil. In het dagelijkse leven ben ik dan ook werkzaam als hostess, horecamedewerker, producer bij de lokale radio en ben ik werkzaam op filmsets (wel achter de schermen hoor). Ik houd ervan om dingen te regelen en deze met een leuke, gezellige groep uit te voeren.
Daarnaast ben ik natuurlijk reisleider bij Crusj en vind ik het ontzettend leuk om alle mensen te leren kennen die gezellig met mij de wereld willen ontdekken, en natuurlijk ook de leuke terrasjes, markten, natuur en stranden. Ik hoop jullie graag te ontvangen en samen gaan we er een ontzettend leuke reis van maken!

Matthijs

Reisleider in Singlereis Griekenland

Kia ora katoa ‘hoi allemaal’ in het Maori,

Mijn naam is Matthijs, 42 jaar oud, woonachtig in Ridderkerk en vanaf dit seizoen werkzaam als reisleider bij Crusj.
Ik ben al 15 jaar werkzaam als sportdocent in het beroepsonderwijs binnen de opleiding Sport en Bewegen en na mijn eerste verre reis naar de westkust van Amerika werd ik met het reisvirus besmet. Een besmetting waar ik nooit meer van af ben gekomen…. Gelukkig maar!
Ik heb al zoveel mooie plekken mogen zien van de wereld en de verschillende reizen hebben mij op vrijwel alle continenten gebracht met als hoogtepunt een wereldreis in 2018. Deze onvergetelijke reis heeft mij schitterende herinneringen gegeven met hoogtepunten als;  het bezoeken van Machu Picchu in Peru, de eindeloze zoutvlaktes in Bolivia en de adembenemende natuur in New Zealand.
Reizen heeft iets magisch voor mij…. het ontdekken van nieuwe culturen, mooie plekken bezoeken, de zonsondergang bekijken, fijne gesprekken voeren en het in contact staan met mensen is iets waar ik ontzettend veel energie van krijg!

Ik kijk er dan ook ontzettend naar uit om als reisleider aan de slag te gaan en mijn doel is dan ook om  jullie een onvergetelijke vakantie te bezorgen.
Tot snel op een van de mooie reizen van Crusj en ik weet zeker dat wij veel mooie herinneringen gaan maken!

Joyce

Reisleider in Singlereis Spanje

Hoi allemaal! Mijn naam is Joyce, ik ben 35 jaar en woon momenteel in Amsterdam.

Afgelopen jaren heb ik heel wat ervaring opgedaan in de hospitality branche.
Voor mij dé plek waar creativiteit, gastvrijheid, entertainment en lekker eten & drinken bij elkaar komen.
Daarnaast is reizen een grote passie. Reizen naar o.a. de Balkanlanden, Thailand, Maleisië, Borneo, Singapore en heel Centraal- Amerika heb ik al af kunnen strepen.
Ik vind het geweldig om bijzondere plekken te ontdekken, nieuwe mensen te ontmoeten en bij te dragen aan een unieke reisbeleving.
In het verleden ben ik al eens reisleidster geweest voor GOGO en Husk in Blanes en Val Thorens. Dit jaar ga ik aan de slag voor Crusj!

Als reisleidster wil ik mijn liefde voor reizen combineren met het organiseren van leuke activiteiten.
Mensen verbinden, laten lachen, inspireren, motiveren… en samen mooie herinneringen maken. Dat vind ik fantastisch!

Anouk

Reisleider in Singlereis Spanje

Hola! Ik ben Anouk. Ik houd van reizen en probeer dit ook zo vaak mogelijk te doen wanneer het kan. Het ontdekken van nieuwe plekken en culturen is iets waar ik erg blij van word. Ik heb al veel mooie plekken op de wereld mogen ontdekken. Naast het begeleiden van de reizen voor Crusj ben ik bezig met bouwen van mijn droomhuis en hostel in Gambia! Daarnaast vind ik het gezellig om te borrelen, lekker te dineren en leuke marktjes te bezoeken. Ik maak gemakkelijk en graag nieuwe contacten en ik kan niet wachten om samen met jullie te genieten van het prachtige Ibiza! Tot op Ibiza!

Kim

Reisleider in Singlereis Spanje

Mijn naam is Kim. In het dagelijks leven hotelier, maar als het even kan op reis met een leuke groep mensen in Europa. Na een toeristische opleiding en vier jaar rondzwerven over de hele wereld kocht ik een bruin café in Den Haag. Dat verruilde ik 19 jaar geleden voor hotel restaurant Lunia in Oldeberkoop, Friesland. Tot ik een vakantie groepsreis in IJsland deed en dacht dat is een nog veel leuker vak! Nu mag ik als Reisleidster regelmatig op pad. Ik vind het leuk mijn kennis te delen, maar geniet nog meer als mijn gasten een mooie tijd beleven! Hopelijk zie ik je snel!

Mellisa

Reisleider in Singlereis Griekenland

Hoi allemaal,

Ik ben Mellisa, en in 2016 ben ik voor het eerst als reisleider met Crusj naar Portimão, Portugal gereisd. Na een periode zonder reisleiderschap ben ik sinds 2023 weer actief bij Crusj, en ik geniet keer op keer van elke reis! Het ontmoeten van nieuwe mensen, samen fantastische ervaringen beleven en het maken van nieuwe vrienden, dat is waar Crusj voor mij om draait.

Ik heb verschillende reizen zowel binnen als buiten Europa gemaakt, en ik kan niet wachten om nog meer van de wereld te verkennen. Er zijn zoveel prachtige plekken! Welk land zou jij nog graag willen bezoeken? Wie weet komen we elkaar wel tegen tijdens een groepsreis met Crusj!

Simone

Reisleider in Singlereis Italië

Mijn naam is Simone en woon in het mooie oosten van ons land.

Ik heb altijd al een passie gehad voor reizen. Het ontdekken van andere landen en culturen. Hierdoor heb ik dan ook al veel mooie reizen mogen maken en de meest prachtige plekken gezien.
Met mijn ruime ervaring in het toerisme, o.a. als travel consultant, standplaatshostess en evenementenbegeleiding, begeleid ik nu ook reizen bij Crusj.
Dit doe ik naast mijn vaste baan en eigen bedrijf. Daarnaast host ik ook een paar keer per maand speeddate avonden. Altijd leuk om te zien hoe iedereen alleen binnenkomt en aan het einde van de avond gezellig kletsend met elkaar nog blijft zitten. Ook met singlereizen zie je dat terug en worden er mooie vriendschappen gesloten.
Het is dan ook mijn doel om jullie een onvergetelijke en zorgeloze vakantie te geven!
Deze singlereizen zijn dé manier om leuke, nieuwe mensen te ontmoeten en daarnaast te genieten van een mooie omgeving.

Ik zie jullie dan ook graag op een van de Crusj reizen!

Mara

Reisleider in Singlereis Italië

Hoi!

Mijn naam is Mara, ik ben 34 jaar en kom uit Culemborg.

Ik houd van gezelligheid, nieuwe mensen ontmoeten en reizen en precies daarom ben ik reisleidster bij Crusj. Oh en niet geheel onbelangrijk; ik hou van lekker weer, andere culturen en (veel!) eten en ook op die vlakken kom je niets te kort tijdens dit ‘werk’! 😉

Ik werk al vanaf 2014 voor Crusj. Waar ik eerst hele zomers in het buitenland zat voor Crusj (heerlijk!) doe ik nu af en toe nog eens een reis omdat ik in het ‘dagelijkse leven’ vitaliteitscoördinator ben in het openbaar vervoer. Ik doe het dus eigenlijk als bijbaantje naast mijn vaste baan.

Wat ik het mooiste vind aan deze reizen? Bij aankomst kent niemand elkaar, maar bij vertrek gaan er hele vriendengroepen naar huis. Dus mocht je het spannend vinden (wat geheel logisch is), probeer het gewoon eens, want ik garandeer je dat het hoe dan ook gezellig gaat worden! Ik ga er in ieder geval alles aan doen om jouw vakantie onvergetelijk te maken!

Zie ik je binnenkort op één van onze te leuke en mooie bestemmingen?!

Marije

Reisleider in Singlereis Griekenland

Kalimera!

Mijn naam is Marije, 32 jaar oud en vanaf vorig seizoen werkzaam op het prachtige eiland Zakynthos. Samen met mijn vriend en onze 2 katten woon ik het gehele zomerseizoen in Argassi op Zakynthos.

Ik vind het erg leuk om nieuwe uitdagingen aan te gaan, nieuwe bestemmingen te ontdekken en vreemde talen te leren, al vind ik de Griekse taal toch wel een lastige...

Afgelopen winter heb ik weer voor 6 maanden in de gehandicaptenzorg gewerkt als woonbegeleider bij ‘s Heeren Loo, waar ik het ook weer heel erg naar mijn zin heb gehad.In 2019 ben ik begonnen in het toerisme, waar ik in de zomer 2 maanden lang op Samos en 2 maanden lang op Sicilië heb gewerkt als reisleidster. We gaan het hele eiland verkennen met de jeep, boot en op de fiets!

Ik heb onwijs veel zin om jullie alles te laten zien wat dit prachtige eiland te bieden heeft!

Hopelijk tot snel op Zakynthos!

Irene

Reisleider in Singlereis Italië

Hé! Ik ben Irene en werk als verpleegkundige in het ziekenhuis. In 2013 vertrok ik voor het eerst met een veel te grote backpack op mijn rug naar Zuid Oost-Azië waarna ik het reisvirus flink te pakken heb gekregen. Één ding wist ik zeker, ik wilde meer van de wereld zien! In mijn vrije tijd ben ik dan ook zoveel mogelijk in het buitenland te vinden waarbij ik onder andere op een tropisch eiland heb mogen werken, een onvergetelijke reis met de camper door Nieuw Zeeland heb mogen maken en als reisleider al verschillende plekken heb mogen bezoeken.

Omdat samen de leukste plekken ontdekken véél gezelliger is dan alleen en ik mijn passie voor reizen graag wil delen met anderen, kan ik dan ook niet wachten om voor Crusj aan de slag te gaan als reisleider. Mijn doel is dan ook om jullie met veel enthousiasme een onvergetelijke reis te bezorgen waarbij gezelligheid en het ontmoeten van nieuwe mensen centraal staat. Je waagt een sprong in het diepe en komt terug met een koffer vol nieuwe ervaringen!

Elodie

Reisleider in Singlereis Bonaire

Hallo! Mijn naam is Elodie. Ik ben energiek, ondernemend en groot reisfanaat. Met veel enthousiasme begeleid ik de reizen bij Crusj.

Ik houd van dansen, lezen, nieuwe dingen leren, schrijven, buiten zijn, ondernemen, creatief bezig zijn en lekker gek doen. Zo wissel ik bijvoorbeeld ook geregeld van haarstijl.

Naast het reisleiderschap heb ik een eigen bedrijf en help ik mensen in het vinden van hun passie en droombaan. Ik een boek geschreven en geef verschillende lessen in de sportschool. Allemaal dingen waar ik enorm van geniet.

Ik heb er ontzettend veel zin in om je te mogen ontmoeten bij een van de reizen van Crusj. Laten we er een vakantie van maken om nooit te vergeten! :)

Dave

Reisleider in Singlereis Nederland

Hallo! Mijn naam is Dave, ik ben 29 jaar, woon in Gouda en ben gek op gezelligheid, avontuur en reizen maken. Dat is ook de reden dat ik dit werk doe ;)

In Nederland ben ik (buiten corona om) veel te vinden op festivals waar ik vaak de artiestenbegeleiding en stagemanagement doe. Daarnaast organiseer ik ook mijn eigen feesten in de regio Gouda. In mijn vrije tijd vind ik het vooral leuk om actief te doen en bezig te zijn met sporten.

Mijn doel is altijd om iedereen een geweldige vakantie/ervaring te laten beleven. Dus hopelijk zien we elkaar snel op één van de mooie bestemmingen van Crusj.

Indy

Reisleider in Singlereis Nederland

Mijn naam is Indy. Ik hou enorm van reizen, de natuur en mooie plekken verkennen. Ik kijk er naar uit om dit met jullie te gaan doen op onze mooie bestemmingen. Ik zou deze zomer eigenlijk in het buitenland reisleidster zijn maar wegens corona ging dat helaas niet door, dus vind ik het extra leuk dat ik alsnog af ent toe met jullie een weekje op pad mag in het binnen- en buitenland. Ik heb er zin in en we gaan er met z'n allen een heerlijke vakantie van maken!
Tot snel!

Manon

Reisleider in Singlereis Spanje

Hi allemaal,

Super leuk dat jullie met Crusj op single reis gaan! Mijn naam is Manon en werk ik al een aantal jaar als reisleidster. Het werk als reisleidster geeft mij veel voldoening en iedere groepsreis brengt wat moois met zich mee. Mijn grote passies zijn reizen, dansen en creatief bezig zijn. In mijn vrije tijd ga ik graag leuke dingen doen met mijn familie en vrienden. Ik ben regelmatig te vinden in de bioscoop en houd van lekker eten.

 

Verder vind ik het heel leuk om nieuwe culturen/plaatsen te ontdekken, in contact te staan met mensen en verschillende skills te leren.

Het werken met singles vind ik hartstikke leuk. Iedereen heeft een ander verhaal, staat open om nieuwe mensen te ontmoeten en wil er samen een leuke vakantie van maken. Maar vergeet niet, niks moet/alles mag! Ik ben er voor jullie om jullie vakantie zo leuk, avontuurlijk en ontspannen mogelijk te maken.

Ik hoop jullie graag op één van de bestemmingen te ontmoeten!

 

Emma

Reisleider in Vietnam

Hi! Mijn naam is Emma en ik heb in 2011 Crusj opgericht. In het begin deed ik zelf alle reisleiding maar omdat we zo enorm gegroeid zijn lukt dat helaas niet meer. Heel soms kan ik nog mee en dan is het zo leuk om Meeting Friends live mee te maken.

Ik vind het altijd een feest om een nieuwe bestemming te ontdekken en een mooi programma samen te stellen. In mijn studententijd regelde ik ook altijd alles, dus wat dat betreft is deze baan me ook echt op het lijf geschreven!

Door de jaren heen heb ik zelf ook mooie vriendschappen overgehouden aan onze reizen! Dus voor iedereen die twijfelt: ga gewoon een keer mee want het is een super leuke en gezellige manier van vakantie vieren!

Hopelijk zien we elkaar op één van onze mooie bestemmingen!