Reiservaringen

Misschien twijfel je wel of een singlereis jouw ding is. Je bent echt niet de enige! We kunnen je, na zo veel geslaagde reizen sinds 2010, garanderen dat je er geen spijt van zult krijgen door met ons mee te gaan naar een van onze bestemmingen, maar het is ook fijn om te lezen wat de ervaringen met onze singlereizen zijn van reizigers die al met ons mee zijn geweest. Hierna nog niet uitgelezen? Blader dan ook door onze blog of lees de uitgebreidere reisverhalen van onze reizigers zelf.

 • Het was een mooie belevenis op vakantie te gaan via Crusj. De organisatie en reisleiding was top en de bestemming ook heerlijk. De groep was hecht. Wat hebben we een lol gehad! Ik kan het iedere single aanraden!

  Corretta

  25-50
 • Ik ging met enige spanning deze reis maken. Mijn eerste keer met een singlereis. In het begin wat onwennig, maar dat heeft maar een uur geduurd. Bij onze eerste lunch was het al vreselijk gezellig en dat is de hele week zo gebleven. Iedereen liet elkaar in zijn of haar waarde. Er zijn goede gesprekken gevoerd en heel veel gelachen. Het was vrijheid-blijheid. Voor mij was dit een vakantie met een gouden randje voor wat betreft de groep. Ik heb het heel erg getroffen!

  Marion

  45-70
 • Hele fijne vakantie gehad met een hele leuke groep! Echt een aanrader!

  Karola, Zaandam

  45-70
 • Voor mij de 1e keer had geen verwachtingen om met een singlereis weg te gaan. Hoopte wel gelijkgestemden te treffen zodat je met het eten niet alleen zou zitten. Wat blijkt….ik heb een supergeweldige vakantie gehad met een hele leuke groep mensen. Dit had ik eerder moeten weten! Wat mij betreft echt een aanrader.

  Petra, Ankeveen

  45-70
 • Voor het eerst een singlereis meegemaakt en dit is mij goed bevallen. Goede reisbegeleiding en duidelijkheid over de excursies. Mooie dingen gezien en fijne dingen beleefd.

  Carola, Nieuwegein

  25-50
 • Een erg leuke vakantie gehad op Ameland. Met een leuke groep mensen waarbij iedereen met iedereen contact zocht. Een goede groepsleidster en erg leuke activiteiten gedaan!

  Rianne, Den Oever

  25-50
 • Het was mijn eerste singelreis. Na de boeking heb ik best slapeloze nachten gehad. Zo van... doe ik er goed aan, waar ben ik aan begonnen enz.... Alle zenuwen vooraf waren echt niet nodig. Het begint al op Schiphol waar je al een deel van de groep ziet en waar iedereen dezelfde "vibe" heeft met min of meer dezelfde doelen; Een fijne vakantie met gelijkgestemden. Gezellige, leuke mensen die er samen een leuke tijd van willen maken. Iedereen heeft zijn verhaal en dat geeft ook verbinding en begrip naar elkaar toe zonder verwachtingen Voor mij was dit een zeer prettige ervaring! Ik heb op vakantie gehad!!

  Wilfred, Zwolle

  25-50
 • Fantastische vakantie met enorm leuke reisleidster (Elodie) & een gevarieerde groep. Een reis om nooit te vergeten <3

  Ilona, Gouda

  25-50
 • Wat een waanzinnige vakantie! Geweldige accommodatie in een jachthaven met fantastische allure. Fantastische restaurants, prachtige zandstranden en leuke excursies die allemaal heel goed verzorgd zijn. Kortom waar wacht je op!

  Arnout, Valkenswaard

  25-50
 • Alles was super goed geregeld, van voor vertrek tot thuiskomst. Van 's ochtends ontbijten in het hotel, tot 's nachts thuiskomen uit de kroeg! Ontzettend leuke en enthousiaste reisleiding die alles doet om het iedereen naar de zin te maken.

  Linda, Borger

  25-50