Reiservaringen

Misschien twijfel je wel of een groepsreis of een single reis jouw ding is. Je bent niet de enige! We kunnen je, na zo veel geslaagde reizen, garanderen dat je er geen spijt van zult krijgen als je een singlereis bij ons boekt, maar het is veel beter om te lezen wat de ervaring met singlereizen is van mensen die al met ons mee zijn geweest. Laat je dus overhalen door de enthousiaste verhalen en ga voor de Crusj ervaring!

Vakantie was top, alles goed geregeld en aan alles gedacht. Reisleidster Chantal, locatie en verblijf was en is perfect. Leuke vakantie gehad en zeker voor herhaling...Als je nog single bent!

Jan

Zeer geslaagde vakantie.

Henk

Ik heb een geweldige vakantie gehad. Christine is een geweldige reisleidster. Leuke excursies en iedere avond feest!!

Ingrid

Geweldig genoten van een heerlijke holiday op Cyprus. Een betere combinatie van ontspanning en sensatie had ik niet kunnen wensen. Het hotel zag er prachtig en verzorgd uit en de mensen waren super gastvrij en vriendelijk. Daarnaast was de omgeving buiten het hotel ook zeker de moeite waard om te verkennen.

Elke dag was er een mogelijkheid om op een avontuurlijke excursie te gaan, maar niks was verplicht. Vrijheid, blijheid en lekker doen waar je zin aan hebt was de slogan van deze vakantie. Heerlijk genoten van een fantastisch gezelschap, de hapjes & drankjes en al het moois wat Cyprus te bieden heeft. En niet te vergeten een kanjer van een reisleidster die haar uiterste best heeft gedaan om het ultieme vakantiegevoel waar te maken en deze reis daarmee onvergetelijk maakt!!

Marucha

Ik verwachtte niets, maar kreeg alles! Binnen no time leek het of ik op reis was met mijn beste vrienden. Alles werd perfect geregeld door de reisleidster en de activiteiten zijn super. Ik ben geen moment alleen geweest en heb me geen moment verveeld. Dit jaar weer 2 keer met Crusj weg, dus dat zegt toch zeker genoeg?!

Claire

Mijn eerste singel reis was om nooit meer te vergeten! De week was super! Reisleidster Chantal was geweldig. Excursies super tof en op maat gesneden. Alles mocht en alles kon. Restaurants die waren uitgezocht met heerlijke Griekse gerechten en prachtige entourage en sfeer. Communicatie via gestoten wast app, super handig en soms hilarisch.

Corina

3 jaar geleden ben ik ook met Crusj vertrokken naar Portimao. Nu kwam het zo uit dat ik hier weer terecht kwam en ze hebben het weer top geregeld. De begeleiding was heel gezellig en professioneel op hetzelfde moment. Uiteraard was Hotel prima en de excursies goed geregeld. Natuurlijk weet je nooit wat voor groep je hebt, maar deze was ook weer op en top gezellig. Mocht het volgend jaar weer zo uitkomen dan zal ik zeker weer een Crusj reis boeken.

Matthias

Waarom ik Crusj een 10 geef? Tsja waar zal ik beginnen.... De site was duidelijk, overzichtelijk en daardoor aanlokkelijk.

De reis naar Cyprus heb ik gekozen vanwege de weersvoorspellingen en de excursies, de accommodatie - de groep en de reisleidster Evelien (wat een heerlijke meid) waren "gewoon" een cadeautje!!

Het was mijn eerste (single)groepsreis en best spannend dus tot je ontdekt dat je niet de enige eerstejaars ;)) bent....er komen verhalen, ontstaat een band en je hebt een fantastische week! Sommige excursies brengen je op plekken waar je alleen niet zou komen (Jeepsafari) en bij andere heb je actie en lol (boottocht).

Kortom...wel de eerste maar zeker niet de laatste vakantie met Crusj!!

Renate

Alles was super goed geregeld, van voor vertrek tot thuiskomst. Van 's ochtends ontbijten in het hotel, tot 's nachts thuiskomen uit de kroeg! Ontzettend leuke en enthousiaste reisleiding die alles doet om het iedereen naar de zin te maken.

Linda

Hoe ik bij Crusj terecht kwam? Ik zag het op mijn FB-page als advertentie staan. En werd toen nieuwsgierig, heb vervolgens de Crusj website van A tot Z bekeken (incl de ervaringen van mensen die al terug zijn). Zag er allemaal geweldig uit! Alle activiteiten die jullie facultatief aanbieden, zien er leuk uit.

Ben net terug van vakantie in Mallorca, maar heb veel zin om in september weer de zon op te zoeken. Vraag is dan wie van mijn vriend(inn)en beschikbaar is, maar dat is niet meer aan de orde nu ik met Crusj mee ga. Ik verwacht dat er in de groep altijd wel mensen zijn met wie het klikt, dus dat komt goed.

Erik

Volg Crusj op