Hoe werkt Crusj?

Bij ons kan je veilig en vrijblijvend op zoek naar een passende reis. Er zijn verschillende manier hoe wij jou hierbij kunnen helpen. Lees hier alles over de verschillende mogelijkheden.

Informatie over de reis

Op deze website staan per reis verschillende kopjes waarin je praktische informatie kan verkrijgen over de reis. Zo kan je lezen over de accommodatie, (optionele) excursies op locatie, wat er wel en niet in de prijs is inbegrepen. Hier lees je ook over de vluchttijden (let op, deze zijn altijd onder voorbehoud!).

Deelnemers & prijzen

Ook staat er bij elke reis hoeveel deelnemers al een plekje hebben gereserveerd op de reis. Per deelnemer zie je of het een man of vrouw is en wat de leeftijd is. Ook kan je bij dit kopje zien wat de boekbaarheid is van de reis. Is het poppetje groen, dan kan je meteen boeken, is het poppetje oranje, dan is de reis op aanvraag, is het poppetje rood, dan is de reis vol en kan je alleen nog contact met ons opnemen om jezelf op de wachtlijst te laten zetten.

Neem een optie boeking

Ben jij nog niet klaar om een reis officieel te boeken maar wil jij wel graag gratis en vrijblijvend een plekje reserveren op een reis? Dan kan je een optie boeking nemen. Zo heb je de tijd om na te denken over je beslissing zonder het risico te lopen dat de reis volgeboekt wordt. Lees hier alles over het nemen van een optie.

Een boeking op aanvraag

Wanneer het poppetje oranje is kan je de reis alleen nog boeken op aanvraag. Dit kan 2 dingen betekenen. De reis is bijna vol dus om overboeking te voorkomen zijn we voorzichtig met de laatste plekjes. Of het aantal door Crusj gereserveerde plekken bij het vervoer of verblijf is vol maar wij kunnen nog wel kijken of er extra beschikbaarheid te regelen is. Wanneer jouw boeking op aanvraag is binnengekomen doen wij ons best om binnen 3 werkdagen te laten weten of je mee kunt gaan.

Loyaliteitskorting

Ben je al eerder met Crusj op reis geweest? Dan kan je €20 loyaliteitskorting op je volgende reis ontvangen. Dit kunnen wij alleen op de factuur bijschrijven wanneer je een optie bevestigd en dit verzoek in de opmerkingen bijschrijft of wanneer je direct via telefoon, WhatsApp of e-mail boekt. Wij kunnen geen loyaliteitskorting geven aan boekingen die direct via de website zijn gemaakt en kunnen dit ook niet later aan je boeking toevoegen.

Boeken en betalen

Hoe kan je boeken? Wanneer is je boeking definitief? Hoe geef je wijzigingen door? Lees hier alles over het boeken en betalen van een reis.

Vertrekgarantie

Uiterlijk vier weken voor vertrek beslissen wij of de reis door kan gaan. Mochten wij al eerder zien dat een reis door kan gaan, dan krijgen alle deelnemers op deze reis hier een e-mail over en kan je op de website het label “vertrekgarantie” bij de reis terugvinden.

Geld Terug Garantie

Heb jij ook zo'n zin om jouw volgende vakantie te plannen maar ben je bang dat je straks met (nog) een reisvoucher komt te zitten omdat jouw reis geannuleerd wordt? Daar hoef je niet meer bang voor te zijn want wij bieden nu de Geld Terug Garantie aan. Wanneer wij genoodzaakt zijn om jouw reis te annuleren, dan ontvang je direct jouw geld terug. Zo kan je met een veilig en gerust gevoel jouw volgende vakantie bij Crusj boeken! Lees hier de voorwaarden.

Wanneer ontvang je wat als boeker?

- Na boeking ontvang je jouw boekingsbevestiging en factuur per e-mail.
- Uiterlijk 4 weken voor vertrek ontvang je nieuws over de vertrekgarantie van jouw reis.
- 2 weken voor vertrek zal de eerste WhatsApp groep aangemaakt worden waarin je jouw reisgenoten kan leren kennen.
- Een week voor vertrek ontvang je jouw tickets en vouchers en het definitieve programma.
- Een paar dagen voor vertrek maakt de reisleiding de INFO WhatsApp groep aan en kunnen de deelnemers de reisleiding alvast leren kennen.
- Kwaliteit staat bij Crusj hoog in het vaandel. Daarom ontvang je de dag na terugkomst altijd een e-mail met de link naar onze enquête.

Vragen?

Kijk op de pagina veelgestelde vragen om te kijken of jouw vraag hier tussen staat. Staat je vraag hier niet tussen, neem dan contact met ons op.