De 6 voordelen van singlereizen met Crusj

02-08-2023

Als een van de bekendste aanbieders singlereizen willen we je graag vertellen over de voordelen van reizen met Crusj. Onze reizen zijn voor iedereen die op zoek is naar een leuke manier om nieuwe vrienden te maken en te genieten van een onvergetelijke vakantie.

Waarom single reizen met Crusj?

Als je kiest voor een single reis met Crusj, dan kies je voor ons motto: "niks moet, alles mag". We hebben sinds 2011 ervaring met het organiseren van single reizen en begrijpen wat er nodig is om je te ontzorgen op reis. Hieronder lees je enkele voordelen van onze reizen:

1. Op reis met gelijkgestemden

Tijdens een singlereis met Crusj reis je met gelijkgestemden. Je hebt de kans om nieuwe vrienden te maken en leuke verhalen te delen. Of je nu wilt wandelen op Lanzarote, wilt surfen op Fuerteventura, wilt chillen op het strand van Curacao of wilt shoppen in Dubai, Crusj heeft het allemaal.

2. HBO(+) reizen

Om er voor te zorgen dat je met gelijkgestemden op vakantie gaat hebben al onze reizen het HBO+ label. Geen zorgen, we doen geen diplomacheck! We zijn er ons heel goed van bewust dat een papiertje niet zo veel over je niveau zegt. Maar, er wordt wel van alle reizigers verwacht dat ze een HBO(+) werk- en/of denkniveau hebben. Je kunt immers door middel van werkervaring hetzelfde niveau hebben als iemand die HBO(+) is afgestudeerd. Dus wees niet te streng voor jezelf: als het concept je aanspreekt, dan ben je van harte welkom om mee te gaan op één van onze mooie singlereizen!

3. Reis in kleine groepen

Je wilt natuurlijk wel de kans hebben om iedereen in de groep te leren kennen. Per reis verschilt de groepsgrote. Wij streven er altijd naar om groepen van 10 tot maximaal 30 personen samen te stellen.

4. Geen zorgen over de logistiek

Wij hebben alles tot in de puntjes georganiseerd, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over de logistiek van de reis. Hierdoor kun je volop genieten van alles wat de bestemming te bieden heeft. Tijdens je reis kies je met welke excursies en diners je wel of niet mee gaat en de rest regelen wij.

5. Veel activiteiten tijdens de reis

Crusj biedt veel activiteiten aan tijdens de reis. Hierdoor heb je niet alleen de kans om je reisgenoten beter te leren kennen, maar ook om samen te genieten van de excursies en ervaringen. Op elke bestemming is er een gevarieerd aanbod zodat iedereen kan kiezen uit culturele excursies, activiteiten om het landschap te bewonderen maar ook zijn er altijd activiteiten waarbij je heerlijk tot rust kan komen.

6. Eenvoudig boeken

Het boeken van een single reis met Crusj is heel eenvoudig. Je kunt gemakkelijk online boeken en opties aanvragen op onze gebruiksvriendelijke website. Bovendien kun je rekenen op goede service en kun je altijd bij ons terecht als je vragen hebt of advies nodig hebt. Stuur ons gerust een e-mail, Whatsappje of bel ons, wij kunnen je reis ook voor je inboeken.

Kortom, als je op zoek bent naar een gezellige manier om nieuwe mensen te leren kennen en te genieten van een geweldige vakantie, dan is een singlereis met Crusj absoluut de moeite waard!