Reisleiding

Tijdens onze singlereizen staan onze reisleiders 24 uur per dag voor je klaar. Ze kennen de bestemming op hun duimpje en kunnen je precies vertellen waar je lekker kan eten, drinken en waar je het beste uit kan gaan. Bovendien organiseren zij de activiteiten en staan ze voor je klaar als er iets aan de hand is. Hieronder vertellen onze reisleiders hoe ze bij Crusj zijn gekomen en wat hun ervaringen zijn.

Dave

Reisleider in Singlereis Nederland

Hallo! Mijn naam is Dave, ik ben 29 jaar, woon in Gouda en ben gek op gezelligheid, avontuur en reizen maken. Dat is ook de reden dat ik dit werk doe ;)

In Nederland ben ik (buiten corona om) veel te vinden op festivals waar ik vaak de artiestenbegeleiding en stagemanagement doe. Daarnaast organiseer ik ook mijn eigen feesten in de regio Gouda. In mijn vrije tijd vind ik het vooral leuk om actief te doen en bezig te zijn met sporten.

Mijn doel is altijd om iedereen een geweldige vakantie/ervaring te laten beleven. Dus hopelijk zien we elkaar snel op één van de mooie bestemmingen van Crusj.

Indy

Reisleider in Singlereis Nederland

Mijn naam is Indy. Ik hou enorm van reizen, de natuur en mooie plekken verkennen. Ik kijk er naar uit om dit met jullie te gaan doen op onze mooie bestemmingen. Ik zou deze zomer eigenlijk in het buitenland reisleidster zijn maar wegens corona ging dat helaas niet door, dus vind ik het extra leuk dat ik alsnog af ent toe met jullie een weekje op pad mag in het binnen- en buitenland. Ik heb er zin in en we gaan er met z'n allen een heerlijke vakantie van maken!

Tot snel!

Maxime

Reisleider in Singlereis Italië

Maxime is dit jaar voor het eerst werkzaam bij Crusj als reisleiding en ze geniet met volle teugen van het reizen begeleiden. Onze gasten roemen haar om haar enthousiasme en hartelijkheid. Maxime houdt van organiseren en zet zich 200% in om iedereen een top vakantie te bezorgen!

Manon

Reisleider in Singlereis Curaçao

Hi allemaal, super leuk dat jullie met Crusj op single reis gaan! Mijn naam is Manon, 23 jaar en ik woon in Den Haag. Het werk als reisleidster geeft mij veel voldoening en iedere groepsreis brengt wat moois met zich mee.

In Nederland werk ik als speeddate hostess en doe ik modellenwerk. Maar mijn grote passies zijn toch wel reizen, dansen en creatief bezig zijn. In mijn vrije tijd ga ik graag leuke dingen doen met mijn familie en vrienden. Ik ben regelmatig te vinden in de bioscoop en houd van lekker eten (bijvoorbeeld: sushi, yes please!).

Verder vind ik het heel leuk om nieuwe culturen/plaatsen te ontdekken, in contact te staan met mensen en verschillende skills te leren.

Het werken met singles vind ik hartstikke leuk. Iedereen heeft een ander verhaal, iedereen staat open om nieuwe mensen te ontmoeten en wil er samen een leuke vakantie van maken. Maar vergeet niet, niks moet/alles mag! Ik ben er voor jullie om jullie vakantie zo leuk, avontuurlijk en ontspannen mogelijk te maken. Ik hoop jullie graag op één van de bestemmingen te ontmoeten!

Alex

Reisleider in Singlereis Italië

Hallo! Ik ben Alex, 30 jaar en ik mag dit jaar voor de tweede keer aan de slag als reisleider bij deze mooie reisorganisatie. We gaan een ontzettend leuke tijd tegemoet. We zijn omgeven door mensen die graag nieuwe mensen willen leren kennen in een vrijblijvende setting op een ongelofelijk mooie locatie.

Zelf werk ik in de toeristische branche en daar mag ik met veel passie toffe reizen organiseren. Ik kijk ernaar uit om jullie te leren kennen, samen met jullie lekker te gaan eten, de omgeving te verkennen en leuke activiteiten en excursies samen te doen.

Mijn doel is dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt en dat iedereen het ontzettend naar zijn of haar zin heeft op deze geweldige vakantie.

Tot snel!

Josje

Reisleider in Cyprus

Mijn naam is Josje, 29 jaar en ik woon in Amsterdam. Mijn liefde voor yoga is 5 jaar geleden ontstaan en sindsdien kan ik niet meer zonder.

Tijdens mijn lessen hoorde ik altijd verschillende termen (prana, bandha's, chakra's..). Op zoek naar meer begrip en diepgang, ben ik in zowel Nederland als India verschillende teacher opleidingen gaan volgen. Ik geef les in vinyasa flow (waarmee voor mij alles begon), yin, restorative en nidra. Naast yoga houd ik van koken (en eten), zit ik graag achter mijn naaimachine of ben ik op zoek naar (vegan) ijs, taartjes en koffie.

Ik hou van lachen, reizen, nieuwe mensen ontmoeten én lesgeven. Ik heb daarom heel veel zin om mee op reis te gaan en jullie in het zonnetje te begeleiden met yoga.

Mario

Reisleider in Singlereis Spanje

Hoi! Mijn naam is Mario en ik organiseer samen met Crusj de Tennisreizen. Uiteraard is tennis mijn grote passie. Maar ook reizen en evenementen organiseren vind ik erg leuk.Ik heb daarom Toerisme en Leisure Management gestuurd en al ruim 10 jaar organiseer en begeleid ik tennisreizen.

Sinds 2017 doe ik dat ook samen met Crusj. Tijdens deze reizen heb je de tijd om elkaar echt te leren kennen.

Bij de gewone tennislessen lukt dat niet altijd. Het grootste compliment is het als mensen aan het einde van de week naar je toe komen en zeggen dat ze een fantastische week hebben gehad.

Drie seizoenen heb ik als ski- en snowboardleraar in de sneeuw gewerkt. Ook wintersport vind ik te gek. In de winter zal ik ook wat wintersportreizen voor Crusj gaan begeleiden. Dus lekker actief allemaal J. Ow en ik hou ook zeker van een feestje!

Dus actief en gezellig, dat zijn mijn reizen. Hopelijk zie ik je snel!

Claire

Reisleider in Singlereis Portugal

Hola! ¿Qué tal? Mijn naam is Claire, ik ben 28 jaar ik heb super veel zin om aan de slag te gaan als reisleiding op verschillende locaties!

De laatste jaren heb ik zelf verschillende mooie reizen mogen maken en tijdens een van een rondreis door Zuid-Afrika heb ik de keuze gemaakt om werk te zoeken die mijn twee passies combineert namelijk: reizen en organiseren. Zodoende kwam ik bij Crusj terecht. Ik kijk uit naar een nieuw avontuur, het ontmoeten van nieuwe mensen, goede gesprekken, jullie de mooiste plekken laten zien en ik ga ervoor dat iedereen heerlijk en ontspannen zichzelf kan zijn tijdens deze vakantie.

Genieten staat voorop en ik hoop een geweldig leuke tijd te hebben met jullie de komende weken!

Anouk

Reisleider in Singlereis Griekenland

Hé! Ik ben Anouk, 25 jaar en hou van het leven! Ik geniet van mijn vrienden en van het reizen en ben het liefst op zoek naar nieuwe plekken en mooie culturen op de wereld.

Ik woon, sinds ik afgestudeerd ben als Tourism Manager, op verschillende plekken op deze mooie wereld. Afgelopen jaar heb ik in Frankrijk, Argentinië en Mexico gewoond, nu woon ik in Amsterdam. Voor 2017 ga ik weer op zoek naar een mooie nieuwe plek om te wonen!

Ik hou van ondernemen en organiseren en het leek mij altijd al leuk om reisleidster te zijn. Nu bij Crusj kan ik dan eindelijk gaan ontdekken hoe ik vakantiegangers nog blijer kan maken! Verder hou ik van een gezellige avond met leuke mensen, een goed glas wijn en ik blijf een echte kaaskop! Ook hou ik erg van dansen en spring ik altijd op bij elke gelegenheid!

Verder werk ik voor mijzelf als persoonlijk reisadviseur via Air Anouk en als serveerster in een ontbijt/lunch en broodzaak in Amsterdam.

Blanca

Reisleider in Singlereis Spanje

Mijn naam is Blanca en vanaf april 2018 ga ik aan de slag als Yogadocent en reisleidster bij Crusj! Ik kijk er enorm naar uit om dat met jullie te delen waar ik zo ontzettend enthousiast over ben: Yoga en reizen. Ik woon in Amsterdam en als ik niet op mijn Yogamat sta, vind je me waarschijnlijk ergens wandelend of fietsend in de natuur, dansend op een Ecstatic dansfeest of in een gezellig koffiezaakje met een goed boek of een fijne vriend of vriendin.

In 2016 besloot ik, tijdens een lange fietstocht van Girona naar Sevilla in Spanje, na bijna 20 jaar als HR adviseur werkzaam te zijn geweest in het bedrijfsleven, het roer om te gooien. Ik heb jaren geleden een Toerisme opleiding afgerond en ben heel blij dat ik mijn passies voor reizen en Yoga nu kan combineren bij Crusj!

Ik geef sinds begin 2016 Yogales en workshops en organiseerde en faciliteerde in 2017 mijn eerste retreats in Nederland en op Ibiza. De combinatie van vakantie en Yogalessen vind ik super waardevol, omdat je het gewone leven even achter je kunt laten en je daarmee nog meer ontspanning en diepgang kunt bereiken met onder andere de Yoga. En natuurlijk is er daarnaast ook voldoende ruimte om vakantie te vieren!

Tessa

Reisleider in Sri Lanka

Hi there! Mijn naam is Tessa en ik start vanaf november als reisleidster bij Crusj. Al van jongs af aan heb ik last van reiskriebels. Zet mij in een onbekend land met een onverstaanbare taal en een hele andere cultuur dan wij in Nederland kennen en ik ben het gelukkigste meisje op aarde. Ik vind het heerlijk dat ik nu de kans krijg om mijn passie voor (verre) reizen te combineren met werk! Dingen ondernemen en organiseren is helemaal mijn ding, dus wat dat betreft is de rol als reisleidster mij op het lijf geschreven. Ik word heel gelukkig van de zon, lekker eten, een avondje dansen en een goed gesprek. Ook ben ik helemaal in mijn element als ik van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat op de piste sta. Uiteraard wordt zo’n mooie dag afgesloten in de plaatselijke après-ski kroeg met een lekker drankje.

Ik kan bijna niet wachten om de komende maanden heel veel bijzondere plaatsen te mogen ontdekken, samen met jullie! Mijn eerste Crusj-reis gaat naar Fuerteventura en ik ben al druk bezig om voor jullie de allerleukste hotspots te ontdekken. Tot snel op een van de Crusj-bestemmingen!

Emma

Reisleider in Vietnam

Hi! Mijn naam is Emma en ik heb in 2011 Crusj opgericht. In het begin deed ik zelf alle reisleiding maar omdat we zo enorm gegroeid zijn lukt dat helaas niet meer. Heel soms kan ik nog mee en dan is het zo leuk om Meeting Friends live mee te maken.

Ik vind het altijd een feest om een nieuwe bestemming te ontdekken en een mooi programma samen te stellen. In mijn studententijd regelde ik ook altijd alles, dus wat dat betreft is deze baan me ook echt op het lijf geschreven!

Door de jaren heen heb ik zelf ook mooie vriendschappen overgehouden aan onze reizen! Dus voor iedereen die twijfelt: ga gewoon een keer mee want het is een super leuke en gezellige manier van vakantie vieren!

Hopelijk zien we elkaar op één van onze mooie bestemmingen!