Jeep and Beach Adventure – West Edition

07-07-2024

Een jeep safari is favoriet op veel van onze bestemmingen. De jeep safari springt er wel uit qua ervaring! De grote open jeeps die off road rijden geven je soms het gevoel alsof je door Afrika rijd. Je ziet deze dag echt weer een andere kant van Curaçao en duikt tijdens de avontuurlijke dag ook vast en zeker nog even het water in.

De jeep

Tijdens deze onvergetelijke 7 uur in een luxe en comfortabele 4x4 jeep verken je enkele van de meest adembenemende plekken op Curaçao. Het avontuur begint zodra we de beschaafde wereld achter ons laten en off-road gaan op de zanderige vlaktes van San Pedro, waar we je meenemen naar de meest afgelegen hoeken van Bandabou.

De route

Onderweg maken we een tussenstop bij Museum Savonet, het nieuwste museum van Curaçao, gelegen in het Christoffel Nationaal Park. Hier deelt onze gids het fascinerende verhaal van de oorspronkelijke bewoners en de diepe verbinding tussen mens, natuur en cultuur. Beleef de ongeëvenaarde kracht van moeder natuur wanneer we een betoverende Boca bezoeken en boven op een berg staan met een iconisch uitzicht op het meest noordelijke punt van Curaçao. Vervolgens rijden we naar het meest westelijke punt van het eiland, waar een idyllisch strand op je wacht. Hier kun je genieten van het kristalheldere blauwe water en een verfrissende duik nemen.

Een dag vol avontuur en ontdekkingen, volledig in lijn met de vrijheid van de comfortabele jeep! Owja, en de aller lekkerste mango smoothie en cheesecake pik je onderweg nog even op.

Tip

Het is aan te raden om comfortabele kleding en sneakers te dragen en het volgende mee te nemen: een handdoek, droge kleding, slippers, zwemkleding, zonnebril, zonnebrandcrème, een hoek maar zeker ook je (waterdichte) camera!

Deze excursie kost ca. $125 dollar p.p. en is privé incl. transfer, lokale gids, snorkel set & vinnen, entreeprijzen, picknick lunch met sandwiches, water en snacks.

Bekijk onze singlereis naar Curaçao!