Over Crusj

Algemeen

Je hebt zin om op vakantie te gaan, maar... met wie? Je vrienden zijn gesetteld of kunnen niet in de periode wanneer jij wilt. Niet op vakantie gaan is natuurlijk geen optie voor je. Geen paniek, want in dat geval ben je bij Crusj aan het juiste adres!

Crusj organiseert nu al meerdere jaren mooie vakanties voor hoger opgeleide singles. Tijdens je vakantie met Crusj draait alles om Meeting Friends: je gaat alleen op vakantie, maar komt terug met een grotere vrienden-/kennissen kring! Of misschien met een nieuwe liefde? Hoewel dit niet het doel van de vakantie is (en het absoluut geen dating-reizen zijn!), kunnen er natuurlijk altijd relaties ontstaan! En... de eerste Crusj baby's zijn inmiddels al geboren :-)

Bali, Curaçao, Sardinië, Ibiza, Algarve en Zakynthos zijn slechts een paar van onze bestemmingen. Onze professionele reisleiding kent deze locaties op haar duimpje en staat 24/7 voor je klaar zodat het je aan niks zal ontbreken.

Contact

Je kan voor al je vragen en/of opmerkingen via de mail contact met ons opnemen (info@crusj.com). We beantwoorden je mailtje zo snel mogelijk!

Wil jij liever telefonisch contact? Stuur ons dan een mail met jouw telefoonnummer en het tijdstip waarop jij gebeld wilt worden. Wij nemen dan telefonisch contact met je op. Je kan ons ook tijdens kantooruren bellen op: 088-7070696.

Door de omstandigheden met betrekking tot het corona virus zijn wij helaas genoodzaakt onze openingstijden tijdelijk te wijzigen.

Je kan ons bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 18:00 uur.

Zekerheid

Crusj heeft vier jaar op rij de Reisgraag Publieksprijs gewonnen voor Beste Singlereis Organisatie, dus we kunnen je garanderen dat je een geweldige vakantie zult hebben.

De reizen van Crusj worden o.a. in samenwerking met Corendon Vliegvakanties georganiseerd, één van de grootste touroperators van Nederland.

Bovendien is het gegarandeerd veilig boeken want Crusj is aangesloten bij het Calamiteitenfonds, SGR en de VvKR.

De organisatie

Crusj is in 2010 opgericht door Emma Blanchard die ook de dagelijkse leiding heeft. Emma is van huis uit jurist en is in het toerisme begonnen als legal advisor bij touroperator First Choice Netherlands (onderdeel van TUI).

Emma is ook co-founder van Maris Life (eenoudervakanties).

 

Naast Emma is Amy de Wit werkzaam op kantoor. Amy heeft de opleiding International Travel and Tourism Management gedaan en is daarna aan de slag gegaan Srprs.me. Sinds 2018 is zij werkzaam bij Crusj en zij helpt je graag bij het vinden van een reis die helemaal bij jouw wensen past! Amy begeleidt ook sommige singlereizen, dus wellicht ontmoet je haar op één van onze mooie bestemmingen!

 

In het weekend zal je meestal door Christina Damianova te woord worden gestaan. Christina heeft de opleiding Culturele en Maatschappelijke Vorming afgerond en een aantal cursussen op het gebied van communicatie en toerisme. Christina is als deelnemer een paar keer mee geweest op verschillende Crusj reizen dus zij kan je uit eigen ervaring vertellen hoe leuk het is!