Ga je mee op avontuur? Dit zijn de redenen waarom een single rondreis iets voor jou is!

12-01-2018

Wanderlust travellers opgelet! Staan de bestemmingen Colombia, Sri Lanka, Vietnam en Thailand ook op jouw vakantiebucketlist? Lees dan vooral even verder!

Zoals je misschien hebt gelezen op onze Facebook-pagina heeft Emma samen met een groep van 19 singles in november een prachtige rondreis gemaakt door Colombia. Omdat deze rondreis (én de rondreis van vorig jaar door Sri Lanka!) zó goed zijn bevallen, hebben we besloten om vanaf 2018 meer rondreizen aan te gaan bieden!

Als je nooit eerder een rondreis hebt gemaakt – of er zelfs nog nooit aan hebt gedacht! – dan snappen we dat je misschien een klein duwtje in de rug nodig hebt. Vanzelfsprekend gaan we alle aankomende wanderlust bestemmingen uitgebreid met jullie bespreken, maar eerst hebben we een aantal redenen voor je op een rijtje gezet waarom een rondreis met Crusj zó ontzettend gaaf is!

Veel zien in korte tijd
Natuurlijk zijn twee weken op één vakantiebestemming ook heerlijk, maar het grote voordeel van een rondreis is dat je veel kunt zien in een relatief korte tijd! Tijdens onze rondreizen verblijf je om de paar dagen in een andere omgeving. Wij zorgen ervoor dat je in circa 16 dagen álle highlights van jouw droomland te zien krijgt.

Je stapt uit je comfort zone
Tijdens een rondreis moet je flexibel zijn. In- en weer uitpakken, veel onderweg en telkens een nieuwe omgeving. Maar wat krijg je er ontzettend veel voor terug! Naast dat je niet alleen de ervaring van één plek hebt, brengt de reis veel meer avontuur met zich mee.

Je ervaart en beleeft meer
Wanneer je rondreist ervaar je veel meer dan wanneer je op slechts één bestemming blijft hangen. Je doet veel nieuwe indrukken op, ontmoet meer nieuwe mensen en als je op een afwisselende bestemming bent kan een rondreis voelen als een combinatie van meerdere korte vakanties!

Je reist met gelijkgestemden
Er zijn veel verschillende aanbieders van groepsreizen maar wat Crusj uniek maakt is dat je op avontuur gaat met gelijkgestemden. Iedereen zit in dezelfde leeftijdscategorie én is single! De kans dat je een hele leuke klik hebt met je medereizigers is dus een stuk groter bij Crusj!

Je wordt een nog hechtere groep!
Als je wel eens eerder met ons op singlereis bent geweest dan weet je dat je na dag één al een hechte groep vormt en het lijkt alsof je elkaar al jaren kent. Een rondreis zorgt voor extra dynamiek in de groep, omdat je samen een uniek avontuur beleeft. Daarnaast ben je tijdens een wat langere, verre reis meer op elkaar aangewezen, wat zorgt voor een nog hechtere band die je niet snel zult vergeten!

Scherp geprijsd
Alle rondreizen bieden we aan voor een unieke prijs, die je niet snel bij andere aanbieders zult vinden terwijl de kwaliteit net zo hoog of zelfs een stukje hoger ligt.

Ben je inmiddels overtuigd? Hou dan vooral onze Facebook-pagina in de gaten, want hier volgt binnenkort meer informatie!