Onze 5 favoriete winterzon bestemmingen

26-08-2022

Curaçao 

Dit populaire eiland kan je natuurlijk niet overslaan als je op zoek bent naar een chille singlereis in de winter. Dit Caraïbische eiland heeft werkelijk alles voor elke single die op zoek is naar zon, zee en strand. Ga los bij de vele beach bars op bijvoorbeeld Jan Thiel of het bekende Mambo Beach. Tijdens onze singlereis verblijven we in het Living Stone Jan Thiel Resort, dus je bent zo op het altijd gezellige Jan Thirl Beach.

Daarnaast is er ook veel te zien en te doen op Curaçao. Beklim de Christoffelberg, ontdek de kust en het prachtige landschap per quad, verken het kleurrijke Willemstad, ga op de boot naar Klein Curaçao of ontdek de prachtige onderwaterwereld door te snorkelen of te duiken. Er is hier dus genoeg te zien en te doen!

Bali

Een heerlijke singlereis naar een winterzonbestemming in Azië! Bali heeft alles in huis voor een relaxte zonvakantie, met een goede dosis avontuur en prachtige cultuur. Dit eiland staat bekend om de prachtige rijstvelden, de watervallen Aling Aling en Sekumpul, heilige grotten, eeuwenoude tempels, het heerlijke eten en de mooie kustlijnen. Bezoek Ubud, het culturele hart van het eiland waar je lokale kunst en dansvoorstellingen kan bewonderen. Ga naar de bekendste tempels van Bali zoals Pura Tanah Lot en Pura Tirta Empu Of bezoek de vulkanen Mount Agung en Mount Batur die een geweldig uitzicht over het eiland hebben. Ontdek het indrukwekkende Bali tijdens onze singlereizen.

Kaapverdië

Deze heerlijke winterzon bestemming heeft een typisch Afrikaanse sfeer met Zuid-Amerikaanse en Europese invloeden. En dat maakt dit tot een perfecte bestemming voor een onvergetelijke singlereis. Verwacht tijdens je singlereis bij dit eiland veel zonuren, heerlijk eten, vulkanen, mooie wandelingen door de valleien en genoeg stranden om te relaxen of te surfen. Ga voor parelwitte stranden en een helderblauwe zee naar Boa Vista, Praia de Chaves of Santa Monica Beach. Beklim de Pico, de hoogste berg van Kaapverdië en een van de hoogste actieve vulkanen ter wereld. Maak een mooie wandeling door het groene berggebied Monte Gordo, een gebied dat bestaat uit een natuurpark met bijzondere bomen en vogels. En vergeet niet om tijdens je singlereis een bezoek aan de markten van Sal Rei te brengen!

Bonaire

Dit is het dunst bevolkte ABC-eiland met ongerepte natuur, een ontspannen sfeer, kraakhelder water en vooral bekend als het duikparadijs. De prachtige koraalriffen, zeedieren in combinatie met het heldere en kalme water zorgen ervoor dat dit de ideale plek is om te duiken. Een must om te bezoeken tijdens je singlereis is het Washington Slagbaai Nationaal Park. Dit is een prachtig berggebied met cactuswouden, rotsen, aloë velden, zoutmeren en stranden. Ook vind je hier de grootste berg van Bonaire waarbij je een geweldig uitzicht hebt over het eiland. Daarnaast heeft Bonaire meerdere mooie stranden, zoals Te Amo Beach, Sorobon Beach en Pink Beach waar het zand lichtroze van kleur is. Ga voor het ultieme eilandgevoel mee met onze singlereis naar Bonaire.

Zanzibar

Tijdens onze singlereis naar Zanzibar zal je niet alleen andere leuke singles ontmoeten, maar ook je ogen uitkijken! Dit exotische eiland heeft prachtige idyllische stranden, een turquoise zee, een indrukwekkende onderwaterwereld, mooie historische cultuur en architectuur en een rijke flora en fauna. Niet voor niks een ideale winterzon bestemming voor jouw singlereis. Bezoek Stone Town in Zanzibar-stad met allemaal kleine straatjes waar je de verschillende invloeden van Afrika, India, Europa en het Midden-Oosten terugziet. Maak een excursie naar Prison Island waar je zeldzame reuzenschilpadden kan zien of duik in de geschiedenis van de gevangenis die hier in de 19e eeuw werd gebouwd. Volg de kruidentour en leer alles over verschillende kruiden of ga naar het Jozani Chwaka Nationaal Park voor de Colobus apen, vogels en vlinders. Daarnaast heeft Zanzibar meerdere prachtige stranden zoals Bewjuu, Kendwa, Michamvi en nog vele andere waar je de dag relaxt kunt doorbrengen.