7 Redenen waarom Sardinië bovenaan jouw vakantie bucketlist moet!

12-12-2017

De nieuwe Crusj-bestemming SARDINIË staat online! Wij op kantoor zijn fan, en niet alleen maar vanwege de verse pizza en heerlijke pasta, de idyllische dorpjes, brede zandstranden en de méér dan aangename temperaturen! Lees hier onze 7 redenen waarom Sardinië vanaf vandaag op numero uno zou moeten staan van jouw vakantie bucketlist!
... Lees meer

 • Kleurrijk en divers
  Ga je naar Sardinië, dan heb je een afwisselende trip met de juiste balans tussen de energieke steden en de pure charme van de prachtige kustlijn. Kortom: alles wat je tijdens een vakantie nodig hebt!
 • Authentieke sfeer en een oprechte gastvrijheid
  Op Sardinië zie je nog niet zo veel toeristen als in andere delen van Italië. Onze ervaring is dan ook dat de sfeer op Sardinië nog heerlijk authentiek is. De lieve en behulpzame bevolking zorgden ervoor dat wij ons direct heel erg welkom voelden.
 • Langste strand van Italië
  Het meest bekende strand van Sardinië heeft de naam Poetto en is ook direct het langste strand van Italië. Dit betekent dus dat je iedere dag bij een andere strandtent kunt liggen (en overal de cocktails kunt uitproberen!).
 • De huizen van Nuraghe en de grotten van Neptune
  Liever iets cultureels? Dan mag je deze parels niet missen!
 • Ontstress en relax!
  Of je nu onder je felgekleurde parasol op het strand ligt of dat je aan de limocello zit op het terras; op Sardinië is alles heerlijk tranquillo.
 • De rijke geschiedenis van de historische steden
  In deze steden vind je de ideale afwisseling van bijzondere bezienswaardigheden, lekker eten en drinken en de rijke Sardijnse cultuur. Cagliari en Alghero zijn absolute aanraders!
 • De Sardijnse keuken met haar heerlijke wijnen
  Sardinië staat bekend om de verfijnde wijnen en heerlijke (seizoensgebonden!) keuken. Foodlovers opgelet, want dit wordt culinair genieten! Bovendien is Sardinië één van de vijf “blue zones” waar de inwoners langer en gezonder leven. Dit allemaal door een levensstijl die gekenmerkt wordt door goed eten. Verse kaas, groente uit de moestuin, fruit vanuit de eigen boomgaarden en natuurlijk de lokaal geproduceerde wijn; daar ga jij straks ook allemaal van genieten!

Ben je na het lezen van deze blog overtuigd dat jouw volgende singlereis op Sardinië plaats gaat vinden? Bekijk dan deze reis en ga met ons mee!