Waarom Samos jouw favoriete vakantiebestemming wordt!

11-12-2017

Naast onze populaire bestemmingen Zakynthos vonden wij het tijd worden voor een nieuwe Griekse bestemming voor onze singlereizen! Na lang zoeken waren we eruit: het mooie eiland Samos is een echte Crusj bestemming!
... Lees meer

Dit eiland in drie woorden? Groen, warm en vriendelijk! Wij stonden echt versteld en werden door de enthousiaste verhalen van reisleidster Evelien nog enthousiaster! Wij hebben een aantal redenen voor je op een rijtje gezet waarom Samos (óók) jouw hart gaat veroveren!

  • Het is een klein, nog zeer authentiek eiland met prachtige groene natuur. Hier kom je gegarandeerd tot rust!
  • In de schilderachtige, pittoreske bergdorpjes is het net of de tijd heeft stilgestaan. Maak hier een prachtige wandeling en geniet daarna op één van de gezellige, zonnige terrassen van een welverdiende cocktail.
  • De stranden op Samos zijn verbluffend mooi en het water hebben wij niet vaak zo kristal helder gezien!
  • Het Mykali hotel ligt op 2 kilometer afstand van het centrum van Pythagorion. De oude opgravingen rondom dit gezellige plaatsje zijn een échte must-see als je op Samos bent!
  • Wist je dat je in Samos ook heel goed kunt uitgaan? Natuurlijk kan dit in de hoofdstad, Samos-stad, maar stiekem vinden wij onze thuishaven Pythagoras veel leuker. Langs het strand en de haven zijn talloze barretjes te vinden en het is hier altijd gezellig!
  • De geweldige Griekse keuken in combinatie met die typische Griekse gastvrijheid. Geniet samen met je medereizigers bij één van de vele traditionele familierestaurants waar mama nog in de keuken staat!
  • Last but not least: het fantastische klimaat. Gemiddeld is het tussen de 29 en 31 graden en de kans op neerslag is nihil in de maanden juni t/m september. Dat klinkt een stuk beter dan onze Nederlandse zomer, toch?

Alle ingrediënten voor een fijne singlereis zijn dus wat ons betreft aanwezig! Waar wacht je nog op? Boek direct jouw reis naar Samos!