Yes! We zijn voor de 5de keer uitgeroepen tot Beste Singlereis Organisatie!

16-04-2021

Wat een fantastisch nieuws hebben wij mogen ontvangen: ondanks het moeilijke jaar zijn wij met Crusj uitgeroepen tot Beste Singlereis Organisatie van 2021! Het is de 5de keer dat wij deze prijs mogen ontvangen en daar zijn we natuurlijk heel erg trots op! In dit blog vertel ik je graag wat we doen om onze singlereizen zo goed mogelijk te organiseren.

De voorbereiding van een nieuwe bestemming


Vanuit kantoor doen we er alles aan om onze single reizen zo goed mogelijk voor te bereiden. We gaan altijd naar nieuwe bestemming toe zodat we kunnen zien of het hotel en de locatie echt aan onze eisen voldoen. Wanneer het hotel bagger is, dan willen we onze singles, daar natuurlijk niet onderbrengen. Maar ook wanneer het hotel top is, maar er valt in de buurt niks te doen of te beleven, dan gaan we die bestemming ook niet aanbieden.

Ook doen we er alles aan om excursies exclusief voor onze gasten aan te kunnen bieden. Vaak vinden we de standaard excursies niet voldoen aan onze eisen, dus gaan we in gesprek met de aanbieders om de excursie net even aan te passen zodat we zeker weten dat onze gasten optimaal zullen genieten van de excursies. We proberen om zo veel mogelijk met kleine, lokale aanbieders samen te werken omdat we weten dat zij extra hun best zullen doen om de excursies perfect te laten verlopen.

En dan komen we toe aan de zwaarste taak van onze test singlereis: waar kan je lekker eten? Om de leukste restaurants te vinden, roepen we altijd de hulp in van locals. Met hun hulp vinden we gemakkelijk de verborgen pareltjes waar je het beste kunt eten en waar we jou met een gerust hart mee naartoe kunnen nemen.

Hoe vinden we de perfecte reisleiding?


Na afronding van de testreis volgt het moeilijke traject: hoe vinden we de perfecte reisleiders voor onze single reizen? Gelukkig hebben we intussen een groot netwerk en krijgen we veel open sollicitaties binnen. Ook vinden veel singles, die met ons mee zijn geweest op een reis, het leuk om een keer een single reis te begeleiden.

Na het selecteren van de reisleiding en het verdelen van de bestemmingen, doen we er alles aan om onze reisleiders op zo’n manier in te werken, dat ze het Crusj gevoel altijd uitdragen. Immers wij kunnen een singlereis perfect voorbereiden, maar de reis staat en valt met de reisleiding. De reisleiding is ons visitekaartje op de bestemming en zij moeten ervoor zorgen dat onze singles een fantastische vakantie gaan hebben.

Bedankt!


Daarom wil ik dit blog ook graag gebruiken om onze fantastische reisleiding te bedanken voor al hun inzet en al hun goede zorgen voor onze gasten. In de moeilijkste situaties houden zijn het hoofd boven water en ondanks alle corona perikelen is het hen gelukt om afgelopen jaar al onze reizigers een geweldige singlevakantie te laten hebben. Petje af voor al hun inzet, geduld en flexibiliteit!

We gaan vol goede moed aan ons 12de Crusj jaar beginnen en we hopen dat we jou dan ook weer welkom mogen heten op één van onze singlereizen! Je bent bij ons gegarandeerd in goede handen en we weten zeker dat je een fantastische vakantie zult beleven!

Hartelijke groeten,

Emma Blanchard
Oprichter Crusj