Kerst

Heb jij zin om kerst door te brengen met andere singles? Boek dan nu de Crusj Kerst Singlereis! Tijdens deze groepsreis zal onze reisleiding, zoals altijd, 24/7 voor je klaarstaan en ervoor zorgen dat jouw kerst onvergetelijk zal zijn. Hieronder 7 reden waarom jij jouw kerst met Crusj moet vieren!

Gegarandeerd feest!

Heb je geen zin in moeilijk gedoe (bij wie op welke kerstdag, welk feest, wie is de BOB, wie gaat er mee, etc)? Vier dan met een gezellige groep singles kerst in de zon. De sfeer is relaxt en gemoedelijk en 's avonds ga je naar één van de gezellige bars! Je weet dus zeker dat je heerlijke kerstdagen zult hebben!

Speciale band

Doordat je tijdens je vakantie de feestdagen viert met de andere Crusj-vakantiegangers heb je direct een speciale band die je niet snel zal vergeten! Een betere december maand met jouw nieuwe vrienden op singlereis is er niet!

Geen kater

Naja, helemaal geen kater wordt een uitdaging maar de zon zal ervoor zorgen dat je de kater snel weg zweet! Overdag met kerst lig jij gewoon op het strand of ga je mee op een van de excursies!

Geen verplichte familiebezoekjes

Niks dramatischer dan met een kater de verplichte familiebezoekjes af te leggen. Dit jaar zal je dus én geen kater hebben én jouw familie is op veilige afstand dus je kan (helaas) niet langs!

Heerlijk dineren

Kerstdiners op Curacao zijn om je vingers bij af te likken! De restaurants stellen heerlijke menu's samen en er een echt feestmaal van maken, dus dat wordt smullen!

Reden genoeg om op singlereis mee te gaan tijdens de feestdagen toch?!

0 vakanties